Πάτρα: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για διπλοπαρκαρισμένα και η αφαίρεση πινακίδων - Έρχονται μπλόκα για κράνη, ζώνες και αλκοόλ

"Ξηλώθηκαν" περισσότερες από 200 πινακίδες σε τέσσερις ημέρες

 

Τις τελευταίες τέσσερις ημέρες, έχουν "ξηλωθεί" περισσότερες από 200 πινακίδες για διπλοσταθμεύσεις και η αστυνομία διαμηνύει πως θα συνεχιστούν οι έλεγχοι. 

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας ταξίαρχος Γιώργος Μιχαλόπουλος μιλώντας στο Tempo24.news δήλωσε πως το μεγάλο πρόβλημα του κυκλοφοριακού στην πόλη της Πάτρας οφείλεται κατά μεγάλο ποσοστό στο διπλο[παρκάρισμα γι αυτό και θα συνεχίσουν οι έλεγχοι αλλά και η αφαίρεση πινακίδων. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιούνται μπλόκα για τον έλεγχο οδηγών για ασφαλή οδήγηση όπως η χρήση κράνους και ζώνης ασφαλείας αλλά και οι έλεγχοι για αλκοόλ. 

Στόχος όλων αυτών των μέτρων εκτός της λύσης του κυκλοφοριακού είναι και η μείωση των τροχαίων ατυχημάτων. 

"Καμία ανοχή", διαμηνύει και ο διοικητής της Τροχαίας Πατρών Σπύρος Νιάρος για το "σαφάρι" των τελευταίων ημερών που αφορά τα παράνομα σταθμευμένα αυτοκίνητα.

Τα αυστηρά μέτρα, σύμφωνα με τον κ. Νιάρο θα συνεχιστούν. "Δεν επιτρέπεται να προσβάλουμε έτσι την πόλη μας. Είναι ντροπή", είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: 

"Βλέπει ο οδηγός που έχει διπλοπαρκάρει για να πιει τον καφέ του, ότι του βεβαιώνεται κλήση και αμέσως ζητά να του βάλουν τον καφέ σε πλαστικό για να φύγει. Δηλαδή, αν δεν έβλεπε τον Τροχονόμο, θα καθόταν εκεί; Απαράδεκτο να επιδεικνύουμε αυτή την προκλητική συμπεριφορά και θράσος".

"Καμία ανοχή" στις διπλοσταθμεύσεις! Αποφασισμένη η Τροχαία Πατρών να "θεραπεύσει" την κύρια αιτία του κυκλοφοριακού - "Ξηλώθηκαν" περισσότερες από 200 πινακίδες σε τέσσερις ημέρες!

Διαβάστε επίσης