Euroleague: Δεν τίθεται θέμα μηδενισμού για τον Ολυμπιακό

 

Μπορεί ο Ολυμπιακός να μη συμπληρώνει... δεκάδα ενόψει της αυριανής (20/2, 19:15) αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν για την 25η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο δεν κινδυνεύει με μηδενισμό στο παιχνίδι με τη γαλλική ομάδα.

Κι αυτό γιατί οι κανονισμοί της διοργάνωσης ορίζουν ότι δεν τίθεται θέμα μηδενισμού, ακόμη κι αν μια ομάδα «κατέβει» στον αγώνα με το μίνιμουμ των οκτώ παικτών.

Υπενθυμίζεται ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει οκτώ «ετοιμοπόλεμους» παίκτες ενόψει του αγώνα με την Βιλερμπάν, οι οποίοι είναι οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Μπάλντγουιν, Κόνιαρης, Έλις και ο νεαρός Νικολαΐδης, ενώ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και ο Ποκουσέφσκι, ο οποίος πάντως προέρχεται από τραυματισμό που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες.

Στο... απουσιολόγιο του τεχνικού των Πειραιωτών, Γιώργου Μπαρτζώκα, βρίσκονται τα ονόματα των ασθενών Πολ και Ρούμπιτ, των τραυματιών Σπανούλη, Χαραλαμπόπουλου και Ρότσεστι, καθώς και των νεοαποκτηθέντων ΜακΚίσικ και Μπάικς, οι οποίοι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξαιτίας της απαγόρευσης μεταγραφών που έχει επιβάλει η Euroleague στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης