Πώς το... τσιγάρο ενώνει Ερντογάν και Μητσοτάκη

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Κυριάκος Μητσοτάκης έχουν και ένα κοινό που μπορεί να τους ενώνει και έχει να κάνει με το τσιγάρο.

Ο γνωστός μανιώδης… αντι-καπνιστής Ερντογάν, τώρα θα ελέγχει ένα-ένα τα γραφεία των συνεργατών του στο κόμμα για να δει μην τυχόν και καπνίζει κανείς.

Σύμφωνα με το Sigmalive, δήλωσε στους υπαλλήλους και τα στελέχη: «Στα κεντρικά γραφεία δεν θα καπνίζει κανείς: Θα περνάω από τα γραφεία σας και θα σας ελέγχω», προειδοποίησε.

Μπορεί βέβαια να το είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά όλοι γνωρίζουν πόσο μανιώδης… αντι-θεριακλής είναι ο Τούρκος πρόεδρος, οπότε ας τολμήσει κάποιος να καπνίσει.

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επισκέφτηκε τα γραφεία του κόμματος για να ενημερωθεί για τις αλλαγές που θα γίνουν στη διακόσμηση κι εκεί βρήκε την ευκαιρία να υπενθυμίσει και στους θεριακλήδες την απαγόρευσή του. Μάλιστα σε έναν που συνάντησε και ξέρει ότι έκοψε το κάπνισμα τον ρώτησε ψαρωτικά: «Δεν πιστεύω να καπνίζεις στο γραφείο σου» για να εισπράξει αμήχανα χαμόγελα από όλους.

Διαβάστε επίσης