Οι σοβαροί ... κλόουν στην πλατεία Γεωργίου!

 

«Σοβαρούς κλόουν!» θα συναντήσετε περπατώντας στην πλατεία Γεωργίου Α΄ και συγκεκριμένα στα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 20.30.

Πρόκειται για την παράσταση του θεάτρου δρόμου με τίτλο «Σοβαροί κλόουν» που θα παρουσιάσει η ομάδα Εφήβων- Νέων του Θεατρικού Εργαστηρίου για Παιδιά & Εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Είμαστε στο σήμερα… στο κάθε μέρα. Οι άνθρωποι ξυπνούν, περπατούν, τρέχουν ή μένουν ακινητοποιημένοι. Όλα λειτουργούν βάσει συνήθειας. Μια απλή εκτέλεση ρουτίνας. Ο καθένας με διαφορετικό στόχο και προορισμό συναντά και συναντιέται και πάλι χάνεται στο χάος της σκληρής καθημερινότητας.

Κάτι θα αλλάξει. Κάτι θα τους τραβήξει την προσοχή, θα τους κινήσει την περιέργεια, θα τους ξυπνήσει την χαμένη παιδικότητά τους.

Επιβάλλεται σιωπή… Ή μήπως όχι;

Η ομάδα Εφήβων- Νέων του Θεατρικού Εργαστηρίου για Παιδιά & Εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας για ακόμη μια χρονιά έρχεται να διαπιστώσει το θαύμα του Καρναβαλιού!

Οι έφηβοι-νέοι παρατηρούν, κρίνουν  και δημιουργούν θεατρικά!

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου & ώρα 8:30μμ. στα σκαλιά του Δημοτικού Θεάτρου «Απόλλων» στην πλατεία Γεωργίου Α΄.

Σκηνοθετική Ομάδα: Σπύρος Παπαδημητρόπουλος, Χρύσα Μαστρογιαννοπούλου, Ιωάννης Καρούμπαλος

Επιμέλεια κοστουμιών- Μακιγιάζ: Μυρτώ Τράγου – Αλεξανδράκη, Πολυξένη Τσιργιάννη

Μουσική επιμέλεια: Σπύρος Παπαδημητρόπουλος

Περιγραφή: Κατερίνα Μανουσοπούλου

Συμμετέχουν δρώντας: Σοφία Παπαδοπούλου, Αθηνά Βραχοπούλου, Χρύσα Γεωργοπούλου, Παρασκευή Γεωργοπούλου, Ανδρέας Παλαιολόγος, Βασίλης Κρίκης, Λεωνίδας Καραπατάκης, Θεοδώρα Παπαδέλη, Έλλη Πούλια, Ευαγγελίνα Κακάβα, Ευσταθία Σκόνδρα, Λυδία Δελή, Πάνος Φίκαρης, Νεφέλη Τερζή, Ηλέκτρα Τερζή.

Συντονισμός: Γιούλη Δούβου

*Οι φωτογραφίες προέρχονται από την παράσταση θεάτρου δρόμου «Κόβουμε τα νήματα» που παρουσίασε πέρυσι η ομάδα Εφήβων- Νέων του Θεατρικού Εργαστηρίου για Παιδιά & Εφήβους του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2020.