Γλυκο-Παρασκευή με γιορτή γαλακτομπούρεκου στην Τέρψη

 

 

 

 

 

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2020 θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τέρψης» Πατρών (Ελευθερίου Βενιζέλου 38 & Σολωμού, κτίριο ΑΔΕΠ) η ετήσια καθιερωμένη Γιορτή Γαλακτομπούρεκου που ετοιμάζει ο συγκεκριμένος σύλλογος.

Στη φετινή εκδήλωση που έχει τίτλο «Γλυκο-Παρασκευή», θα συμμετάσχουν η Μπαντίνα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων με αποκριάτικα τραγούδια, το Λαϊκό Θέατρο Δρόμου με την παράσταση «R° Cycle» και θέμα την Ανακύκλωση και τον Κύκλο Ζωής και Χαράς και τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγυιάς-Τερψιθέας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Τέρψης Πατρών.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με προσφορά γαλακτομπούρεκου παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του συλλόγου Δευτέρα και Πέμπτη τις ώρες 18.00-20.00. Τηλ: 2610-318803 και 6972254301.

Για όλες τις συμμετοχές θα υπάρχει αναμνηστικό δώρο. Η γιορτή θα περιλαμβάνει χορευτικά δρώμενα, κέφι και πολύ γαλακτομπούρεκο.

 

Χορηγοί επικοινωνίας Πατρινού Καρναβαλιού 2020: ΕΡΤ, ΕΡΤ3, Δεύτερο Πρόγραμμα 103,7, ΕΡΤ Πάτρας

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ