Έρχεται σπουδαία χορηγία 150.000 ευρώ για την Παναχαϊκή

 

Αν όλα πάνε καλά την προσεχή Παρασκευή και η προφορική συμφωνία Μπάρλου – Καλογερόπουλου μετουσιωθεί στην πράξη σε γάμο, οδεύουμε για ένα σπουδαίο «deal» από κάθε άποψη.

Οι ενέργειες του Γιώργου Μπάρλου για εξεύρεση χορηγίας φανέλας, αλλά και οικονομικής υποστήριξης μέσω σπόνσορινγκ φαίνεται ότι βρίσκει αποτέλεσμα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr, ο ισχυρός άνδρας βρίσκεται μια ανάσα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας φανέλας με τον Σπύρο Δήμου.

Κατά πάσα πιθανότητα στους επόμενους αγώνες η ομάδα της Πάτρας θα έχει νέο χορηγό, εάν έχουν υπογραφεί τα συμβόλαια, έως τότε, ενώ η χορηγία αγγίζει τις 150.000 ευρώ. Εφόσον κλείσει και αυτή τη συμφωνία, ο Μπάρλος θα καλύψει ένα μέρος του φετινού μπάτζετ (τρέχουσες οφειλές), εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα, που έχει και πολύ μεγάλο λαό, άρα έχει όλα τα στοιχεία για να πετύχει τέτοιες σπουδαίες συμφωνίες.

Θυμίζουμε πως όλα αυτά θα συμβούν υπό την προϋπόθεση, βέβαια, ότι την ερχόμενη Παρασκευή θα πέσουν οι υπογραφές μεταξύ Σάκη Καλογερόπουλου και Γιώργου Μπάρλου, για να «κλειδώσει» και με την νομοτυπική μορφή πια η διαφαινόμενη οριστική συμφωνία.

Η χορηγία-μαμούθ αυτή του ιδιοκτήτη της Westenergy, θα ισχύει για την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Μετά το πέρα της θα επανεξετάσει τα δεδομένα, ενώ μετά τις 30 Ιουνίου, ίσως να μιλάμε ακόμα και για εμπλοκή του Σπύρου Δήμου στη μετοχική σύνθεση, αφού έχει πάρει πολύ ζεστά τη νέα προσπάθεια που γίνεται.

Σε συνομιλία που είχα με τον κύριο Δήμου μου επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω. Μεταξύ άλλων μου τόνισε, ότι του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η στάση των Nortenos και μαζί με αυτούς και τον κόσμο της πόλης εύχεται να δει την άλλη εβδομάδα γεμάτο το γήπεδο, αφού ολοκληρωθεί η συμφωνία του κ. Μπάρλου.

Πηγη: patragoal.gr 

Διαβάστε επίσης