Επέτειος γάμου για την «Κανέλα» και τον «Τρελαντώνη» από το Καφέ της Χαράς

15/02/2020 | 09:20

 

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και συγκεκριμένα στις 14 Φεβρουαρίου του 1994, ο Χάρης Γρηγορόπουλος και η Φωτεινή Ντεμίρη ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο «Τρελαντώνης» και η «Κανέλα» από το Καφέ της Χαράς εδώ και 26 χρόνια αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του θεάτρου και της τηλεόρασης.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία από τον γάμο τους, την ώρα του μυστηρίου. Και συνόδευσε την επίμαχη  φωτογραφία με την ημερομηνία που παντρεύτηκαν «14-2-1994».

Οι ευχές και τα likes από τους διαδικτυακούς του φίλους «έπεσαν» βροχή.

Τραγωδία στην Αχαΐα – “Έσβησε” 6χρονη

Δικηγόρος Ειρήνης Μουρτζούκου: «Αυτά που θα πει θα προκαλέσουν σοκ – Η δολοφονία του Παναγιωτάκη θα συγκλονίσει περισσότερο από όλες»

Πάτρα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του

Κ. Αχαΐα: Οδήγηση τέλος για τον 63χρονο που δεν είχε δίπλωμα, παραβίασε STOP και τραυμάτισε σοβαρά εργαζόμενη του “Βοήθεια στο Σπίτι”

Πάτρα: Συνελήφθη μεθυσμένος οδηγός αυτοκινήτου που έκανε αναστροφή και τραυμάτισε οδηγό μοτοσικλέτας – Δεν είχε ούτε δίπλωμα!

Δυτ. Ελλάδα: Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ τριών ατόμων – Βγήκαν μαχαίρια!

Αδιανόητη τραγωδία στο Αγρίνιο – Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε το 2χρονο παιδί του

Στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου: Πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Κυριακή – «Φόνισσα» φώναζαν συγκεντρωμένοι έξω από τα δικαστήρια (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)