Μάντσεστερ Σίτι για την τιμωρία: Θα προσφύγουμε άμεσα στο CAS

14/02/2020 | 23:10

Την απογοήτευσή της εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η Μάντσεστερ Σίτι για την τιμωρία που της επέβαλε η UEFA, ωστόσο αναφέρεται πως δεν υπάρχει η παραμικρή έκπληξη στο στρατόπεδο της ομάδας.

Από ‘κει και πέρα, οι ιθύνοντες των «πολιτών» τονίζουν ότι υπήρχε προδιάθεση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία για την ποινή της, καθώς ο υπεύθυνος της UEFA είχε προμηνύσει το πόρισμα πριν ακόμα ξεκινήσει η έρευνα.

Τέλος, στην ανακοίνωσή της, η Μάντσεστερ Σίτι επισημαίνει ότι θα προσφύγει άμεσα στο CAS προκειμένου να δικαιωθεί.

«Τον Δεκέμβριο του 2018, ο υπεύθυνος της UEFA στην διεξαγόμενη έρευνα είχε προμηνύσει το αποτέλεσμα και το πόρισμα που σκόπευε να αποδώσει στην Μάντσεστερ Σίτι», ανέφερε συγκεκριμένα η ανακοίνωση και πλέον η υπόθεση θα περάσει στα χέρια του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

 

Πάτρα: Αναζητείται στο αυτόφωρο ο συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ που επιτέθηκε στον Π. Ρηγόπουλο – Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει

Πάτρα: «17 χρόνια τον φρόντιζα, δεν μπορώ άλλο»! Τι λέει η μητέρα που εγκατέλειψε το παιδί της με αυτισμό

Πάτρα: Σοβάδες έπεσαν δίπλα από σχολείο – Από θαύμα δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητή ΦΩΤΟ

Eνταση μετά την πορεία στην Πάτρα – Δημοσιογράφος καταγγέλλει ξυλοδαρμό από συνδικαλιστές (ΦΩΤΟ)

Μεσσηνία: Τα «καλά παιδιά» που έγιναν δολοφόνοι – Ποιοι είναι οι δύο 22χρονοι που συνελήφθησαν για το έγκλημα στο κάμπινγκ

Πάτρα: Ο 17χρονος με αυτισμό που τον “παράτησαν” οι γονείς του θα μεταφερθεί σε ειδική δομή – Το μήνυμα που στέλνει

Στο μνημόσυνο για τον Δημήτρη Καλογερόπουλο ο Δημήτρης Παλούμπης

Πάτρα: “Έφυγε” στα 48 του ο Διονύσης Πολυδερόπουλος πατέρας τριών παιδιών – Σήμερα η κηδεία του ΦΩΤΟ