ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΟ: Τα πρώτα λόγια της 7χρονης Βαλεντίν και η επιθυμία της

Ελεύθερος με όρους ο πατέρας της

 

 

Επικοινωνία με την μικρή Βαλεντίν, που βρίσκεται με τη μητέρα της στη Γαλλία, είχε ο δικηγόρος του πατέρα της 7χρονης, το βράδυ της Πέμπτης, λίγες ώρες πριν ο κατηγορούμενος οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Σε μία προσπάθεια να αποδειχθεί πως ο πατέρας δεν έχει βλάψει το παιδί του, ο ίδιος και η μητέρα του κοριτσιού έδωσαν τη συναίνεσή τους, ώστε ο δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας να μιλήσει με την 7χρονη, σύμφωνα με τον Alpha.

 

Πλέον, το 7χρονο κορίτσι, έχει επιβεβαιωθεί πως βρίσκεται στη Γαλλία και είναι ασφαλές κοντά στη μητέρα της.

Ο 32χρονος, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο οποίος υποστηρίζει ότι πάσχει από μεταδοτικό νόσημα, στην απολογία του υποστήριξε πως δεν υπάρχει τίποτα ύποπτο στη δήλωση εξαφάνισης της μικρής και πως ήταν άνεργος και δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να την μεγαλώσει και πως θέλοντας να της προσφέρει μια καλύτερη ζωή την έστειλε στη μητέρα της.

Στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha, ο δικηγόρος του πατέρα, κ. Νουλέζας, το βράδυ της Πέμπτης, συνομίλησε με την μικρή Βαλεντίν  παρουσία της μητέρας η οποία είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και έδωσε τη συγκατάθεση της γι’ αυτή τη συνομιλία.

«Είμαι η Βαλεντίνα, είμαι καλά. Είμαι με τη μαμά μου. Είμαι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενη με τη μαμά μου και την αδερφή μου» ήταν τα λόγια της μικρής Βαλεντίν ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία της για τον πατέρα της. «Ο μπαμπάς μου είναι καλά;» ρωτάει η 7χρονη τον δικηγόρο κ. Νουλέζα.

Διαβάστε επίσης