Πάτρα: Ελεύθερος ο 40χρονος φανοποιός - Τι λέει στην κάμερα μετά τη "λυτρωτική" απόφαση για τη σχέση του με το θύμα - ΒΙΝΤΕΟ

«Η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου»

Ελεύθερος αφέθηκε ο φανοποιός που είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τον 41χρονο γείτονα του, όταν εισέβαλλε με καραμπίνα στην επιχείρησή του στις 3 Φεβρουαρίου στο Σούλι Πατρών.

Πάτρα: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 40χρονος για τον φόνο στο Νέο Σούλι

Ο ίδιος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και δήλωσε πως τον τελευταίο χρόνο ζούσε ένα μαρτύριο από το θύμα. «Μέχρι το 2015 είχαμε καλές σχέσεις. Αυτός από νωρίτερα είχε ξεφύγει. Γύρναγε με ένα ποδήλατο και έλεγε για τη θρησκεία. Έσπαγε τα αυτοκίνητα των γειτόνων» είπε ο φανοποιός.

«Βρήκα έναν φάκελο με απειλητικό περιεχόμενο. Μου έγραφε ότι θα μου έκοβε τα πόδια. Είχε βάλει και μια φωτιά που μου κατέστρεψε το μαγαζί κατά 60%. Είχε βάλει λειτουργία που ακούγεται στις κηδείες και πέταξε πέτρες» συνέχισε. 

«Ήρθε πίσω μου και με αιφνιδίασε. Είδα ότι θα τελείωνε η ζωή μου. Του λέω φύγε και μου είπε ήρθα να σε σκοτώσω, σε έχω προειδοποιήσει» είπε ο φανοποιός. «Φοβήθηκα και έβγαλα το όπλο μήπως και φοβηθεί. Όχι μόνο δεν υποχώρησε αλλά έγινε πιο επιθετικός» υποστήριξε ο ίδιος. 

«Με πυροβόλησε και η σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μου. Με κυνηγούσε. Το πυροβόλησα μια φορά» είπε ο φανοποιός. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε επίσης