5.000 ευρώ και 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή για κακοποίηση σκύλου

14/02/2020 | 18:06

 

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, συν τα έξοδα της δίκης επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας σε έναν Θεσπρωτό για την κακοποίηση ενός σκύλου, της Σμόκυ.

Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Φιλοζωική Δράση εθελοντών Ν. Θεσπρωτίας αναφέρει: «Η Δικαίωση της Σμόκυ ήρθε σήμερα. Μια νίκη για όλους εμάς που καθημερινά δίνουμε μεγάλο αγώνα, ώστε επιτέλους να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα μας».

 

Πηγή: iefimerida.gr 

Αχαΐα: Αυτό είναι το παλικάρι που έχασε τη ζωή του το απόγευμα στην 111! Θρήνος στην Τριταία

Πάτρα: “Ξηλώθηκε” μπαλκόνι από τους θυελλώδεις ανέμους – ΦΩΤΟ

Σοκ στην Πάτρα: “Έφυγε” ο αστυνομικός Νίκος Ελευθεριάδης

Αχαΐα: Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα-Νεκρός ο 16χρονος οδηγός ΙΧ!-ΦΩΤΟ

Αχαΐα: Νέο σοκ στην Τριταία – Κι άλλο θανατηφόρο τροχαίο στην 111, νεκρός 29χρονος, το μηχανάκι του έγινε κομμάτια! (ΦΩΤΟ)

Πάτρα – Κακοκαιρία: Κλειστά όλα τα σχολεία την Τετάρτη

ΣΟΚ στη Δυτική Αχαΐα: “Έσβησε” στα 45 της η Παναγιώτα Αρβανίτη – Παναγιωτοπούλου

Πάτρα: Δέντρο καταπλάκωσε αυτοκίνητο στο Καραμανδάνειο – ΦΩΤΟ