5.000 ευρώ και 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή για κακοποίηση σκύλου

14/02/2020 | 18:06

 

Ποινή φυλάκισης 15 μηνών με τριετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ, συν τα έξοδα της δίκης επέβαλε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηγουμενίτσας σε έναν Θεσπρωτό για την κακοποίηση ενός σκύλου, της Σμόκυ.

Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στον κατηγορούμενο.

Σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Φιλοζωική Δράση εθελοντών Ν. Θεσπρωτίας αναφέρει: «Η Δικαίωση της Σμόκυ ήρθε σήμερα. Μια νίκη για όλους εμάς που καθημερινά δίνουμε μεγάλο αγώνα, ώστε επιτέλους να αλλάξει η κατάσταση στην χώρα μας».

 

Πηγή: iefimerida.gr 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Στην κυκλοφορία ξανά από την Πέμπτη η Περιμετρική

“Πάτρα Ενωμένη”: Κοσμοσυρροή στην εκδήλωση για την κοπή πίτας της παράταξης – Κ. Σβόλης: “Το 2028 θα είμαι εκ νέου υποψήφιος για το Δήμο” (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Πάτρα: Κορυφώνεται η αγωνία για την 16χρονη Λόρα που αγνοείται – Το μήνυμα της οικογένειάς της