Σφαίρες, πυροκροτητές και χασίς σε δυο σπίτια στη Φλώρινα

14/02/2020 | 16:46

 

Με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εκρηκτικών υλών και περί όπλων κατά περίπτωση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας δυο νεαροί Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχές της Φλώρινας.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δύο δραστών ηλικίας 24 και 41 χρόνων, βρέθηκανσε αυτό του 24χρονου 7,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης και σε αυτό του 41χρονου οκτώ φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δυο βλήματα, δυο πυροκροτητές και μία κροτίδα με αποτέλεσμα την παραπομπή τους με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής αντιμετωπίζει και ένας 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Γρεβενά από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ύστερα από έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Προανάκριση για τις δραστηριότητες του 35χρονου διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ