Σφαίρες, πυροκροτητές και χασίς σε δυο σπίτια στη Φλώρινα

14/02/2020 | 16:46

 

Με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εκρηκτικών υλών και περί όπλων κατά περίπτωση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας δυο νεαροί Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχές της Φλώρινας.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δύο δραστών ηλικίας 24 και 41 χρόνων, βρέθηκανσε αυτό του 24χρονου 7,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης και σε αυτό του 41χρονου οκτώ φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δυο βλήματα, δυο πυροκροτητές και μία κροτίδα με αποτέλεσμα την παραπομπή τους με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής αντιμετωπίζει και ένας 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Γρεβενά από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ύστερα από έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Προανάκριση για τις δραστηριότητες του 35χρονου διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Τραγωδία στην Πάτρα: 49χρονος βρέθηκε νεκρός

Αχαΐα: Τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν σε σοκαριστικό τροχαίο – Τα οχήματα κατέληξαν σε πόρτα επιχείρησης!

Θα τρίζουν τα κόκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου: Μήνες τώρα σε συνεργείο της Πάτρας το ασθενοφόρο – δωρεά της

Πάτρα: Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες – Πρόλαβε και βγήκε ο οδηγός (ΦΩΤΟ)

Ανδραβίδα: Δεν άντεξε την απώλεια του γιου του – Τραγικό τέλος για 50χρονο ανήμερα την Πρωτοχρονιά

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Βασιλόπιτα και ανταλλαγή ευχών στην Περιφέρεια την Πρωτοχρονιά

Θρίλερ με την 15χρονη Αλίκη Καλλέργη που αγνοείται μετά τη φωτιά στο Κραν Μοντανά στην Ελβετία – Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της