Σφαίρες, πυροκροτητές και χασίς σε δυο σπίτια στη Φλώρινα

 

Με κατηγορίες για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών, περί εκρηκτικών υλών και περί όπλων κατά περίπτωση, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας δυο νεαροί Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας και της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχές της Φλώρινας.

Κατά τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια των δύο δραστών ηλικίας 24 και 41 χρόνων, βρέθηκανσε αυτό του 24χρονου 7,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας τρίφτης κάνναβης και σε αυτό του 41χρονου οκτώ φυσίγγια πυροβόλου όπλου, δυο βλήματα, δυο πυροκροτητές και μία κροτίδα με αποτέλεσμα την παραπομπή τους με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους.

Την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής αντιμετωπίζει και ένας 35χρονος Έλληνας που συνελήφθη στα Γρεβενά από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., ύστερα από έρευνα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης taser και ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ. Προανάκριση για τις δραστηριότητες του 35χρονου διενεργεί η Ασφάλεια, ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ