Πάτρα: Επεισόδιο στον "Άγιο Ανδρέα"-Ο Διοικητής ζήτησε να κληθεί η Αστυνομία για να συλληφθεί ο δημοσιογράφος Κ. Φλαμής

ΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ-ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

 

Επεισόδιο ανάμεσα στον ο διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Άγιος Ανδρέας και τον δημοσιογράφο Κ. Φλαμή έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα όσα ανάρτησε ο γνωστός δημοσιογράφος και ενώ βρισκόταν εντός του Νοσοκομείου ο διοικητής  ζήτησε από άντρες της ασφάλειας του νοσοκομείου (μέσω του ασύρματου που έφερε) να ειδοποιήσουν την αστυνομία και να συλληφθεί , ο οποίος εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στον διάδρομο της κλινικής (εκτός της κλινικής-κοντά στο ασανσέρ).

Οι καταγγέλλοντες συνοδοί των ασθενών, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο tempo24.news μετέφεραν στον διοικητή αυτοπρόσωπος τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τα οποία μετέφεραν εκείνμη την ώρα στον Κ. Φλαμή,ωστόσο ο ίδιος επέμενε να κληθεί η αστυνομία για να συλληφθεί.

Ο Κ. Φλαμής αποχώρησε από το Νοσοκομείο ενώ για το θέμα έχει παρέμβει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) όπως και το σωματείο Ιπποκράτης.

Η καταγγελία έφτασε μέχρι και το γραφείο του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, ενώ έχουν ενημερωθεί και οι βουλευτές Αχαΐας.

Το tempo24.news επικοινώνησε και με τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Ηλία Θεοδωρόπουλο, προκειμένου να φιλοξενήσει και την δική του άποψη για το γεγονός, ο οποίος ωστόσο δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση