Ο Σύλλογος Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος αποχαιρετά το δραστήριο μέλος του, Γεωργία Γκοτσοπούλου – ΦΩΤΟ

 

Απέραντη θλίψη προκάλεσε στους ανθρώπους του Συλλόγου Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος περιοχής του Κέντρου Υγεάις Χαλανδρίτσας ο αιφνίδιος θάνατος της εκπαιδευτικού και συγγραφέως Γεωργίας Γκοτσοπούλου δραστήριου μέλους του Συλλόγου, που άφησε πίσω της τρία ανήλικα παιδιά (το τελευταίο μόλις ενός έτους).

Η Γεωργία Γκοτσοπούλου, όπως είπαν συγκινημένοι στο tempo24, άνθρωποι του Συλλόγου άφησε δυσαναπλήρωτο κενό, ενώ πρωτοστατούσε στις εκδηλώσεις , καθώς είχε ιδιαίτερη ευαισθησία για την προστασία του Περιβάλλοντος.

Εστειλαν μάλιστα στο tempo24 φωτογραφία από παλαιότερη εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος , στο θέατρο της Κρήνης, όπου ήταν ομιλήτρια η βραβευμένη συγγραφέας.Αποτίοντας έτσι φόρο τιμής στην μνήμη της.

Ο Σύλλογος Προστασίας Τοπίου και Περιβάλλοντος αποχαιρετά το δραστήριο μέλος του, Γεωργία Γκοτσοπούλου - ΦΩΤΟ

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Σάββατο στις 3μμ από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Πετρωτού Πατρών.

 

Αίγιο: Μεταφέρθηκε ξημερώματα στα δικαστήρια ο 47χρονος που πυροβόλησε 4 παιδιά, για την αποφυγή επεισοδίων

Πάτρα: Απαγόρευσαν το κολύμπι στο Ρίο με απόφαση του 2004 ! Έντονες αντιδράσεις των κατοίκων

Πάτρα: Χαμός σε σχολική εκδρομή – Επιτέθηκαν σε μαθήτρια και την έστειλαν στο νοσοκομείο

Ο πιο δύσκολος αγώνας για τον πρώην Δήμαρχο Πατρέων Ανδρέα Φούρα – «Ελπίζω πως θα αντέξω»

Προφυλακίστηκε ο 47χρονος που πυροβόλησε τους 4 ανήλικους στο Αίγιο (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Θλίψη στην Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο Άγγελος Φραντζής σε ηλικία 56 ετών

Πάτρα: «Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε» – Πολυπληθές συλλαλητήριο για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στα Τέμπη (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Αχαΐα: Τα έκανε “γυαλιά καρφιά” στα κρατητήρια – Έσπασε τα υδραυλικά και πλημμύρισε ο τόπος – Είχε συλληφθεί αρνούμενος αλκοτέστ