Χριστίνα Αλεξοπούλου: Επίσκεψη της Επιτροπής Βιβλιοθήκης της Βουλής στο κτίριο της Βιβλιοθήκης

Την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2020, η Επιτροπή Βιβλιοθήκης της Βουλής επισκέφθηκε το κτίριο της Βιβλιοθήκης στην οδό Λένορμαν 218 (Παλαιό Καπνεργοστάσιο). Η Βιβλιοθήκη παρέχει πρόσβαση για επιστημονική και ακαδημαϊκή έρευνα καθώς και υποστήριξη στη Βουλή των Ελλήνων για τις εργασίες της. 

Η Γραμματέας της Επιτροπής και Βουλευτής Ν. Αχαϊας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου θέλησε να ενημερωθεί για τις δυνατότητες επέκτασης των δραστηριοτήτων της Βιβλιοθήκης καθώς, στόχος της είναι η δημιουργία επιπρόσθετων υπηρεσιών για τους πολίτες και η εξωστρέφεια αυτών. Ειδικά για την Αχαΐα, με την μεγάλη ακαδημαϊκή κοινότητα και την μακρά κοινοβουλευτική ιστορία, αυτή η εξωστρέφεια μπορεί να δώσει μία νέα πνοή για τον πολιτισμό και την μελέτη της κοινοβουλευτικής μας ιστορίας στην περιοχή. 

Η κα Αλεξοπούλου δεσμεύτηκε στην υποστήριξη του έργου της Βιβλιοθήκης για την ενίσχυση των δυνατοτήτων της, την επέκταση των υπηρεσιών της και την αρτιότητα στην λειτουργία της. 

Πάτρα: Σοβαρό επεισόδιο με συμπλοκή ατόμων στη Σωσιπάτρου – Τραυματισμοί και ισχυρή αστυνομική παρουσία

Πάτρα: Παραδόθηκε ο 26χρονος για τον θανάσιμο ξυλοδαρμό του 30χρονου στο “Αβαντάζ” – Oδηγήθηκε στον εισαγγελέα

Σκηνές… Φαρ Ουέστ: Ασύλληπτο επεισόδιο με βαριοπούλες – Παππούς και εγγονός μεταφέρθηκαν με βαριά τραύματα σε ΠΓΝΠ και Καραμανδάνειο (ΦΩΤΟ)

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Πλημμυρισμένοι δρόμοι, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι (ΦΩΤΟ)

Ηλεία: Ανεμοστρόβιλος σήκωσε και τούμπαρε 2 αυτοκίνητα – Ζημιές και σε αγροτικές εγκαταστάσεις (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Του επιτέθηκαν με μαχαίρι, ρόπαλο και μπετόβεργα – Τι συνέβη στο σοβαρό επεισόδιο στην οδό Σωσιπάτρου

Αχαΐα: Θλίψη για την απώλεια της εκπαιδευτικού Ειρήνης Καραβίτη

Πάτρα: Ένας στη φυλακή, τρεις ελεύθεροι με όρους για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα Μπασιλάρη