Υποψήφιος για την ισπανική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ο Κασίγιας

13/02/2020 | 22:58

 

Τα «ηνία» της ισπανικής Ομοσπονδίας θα διεκδικήσει ο Ίκερ Κασίγιας, όπως ενημέρωσε ο ίδιος το εθνικό αθλητικό συμβούλιο για την υποψηφιότητά του. Όπως είναι λογικό, θα «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του γάντια (ανήκει ακόμη στην Πόρτο) για να μπορέσει φυσικά να συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές του Οκτωβρίου.

Αντίπαλός του θα είναι ο νυν πρόεδρος, Λουίς Ραμπιάλες, που στο παρελθόν είχε διατελέσει και επικεφαλής του σωματείου ποδοσφαιριστών της Ισπανίας. Ο 38χρονος Κασίγιας έχει συναντηθεί με πρώην συμπαίκτες του στην «φούριας ρόχας», ζητώντας ανοιχτά τη στήριξή τους.

Τέλος, σε μια δημοσκόπηση που διεξήγαγε η ισπανική εφημερίδα «Marca», το 94% των φιλάθλων έδειξε την υποστήριξη του στο πρόσωπο του Κασίγιας για την ανάληψη της προεδρίας.

Πηγή:www.sport-fm.gr

Πάτρα: Θρήνος για την Αγγελική Γεωργοπούλου

Πάτρα: Έφοδος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σπίτι γνωστού συνταξιούχου γιατρού – Βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Αχαΐα: Θρήνος για το θάνατο του 19χρονου Γεωργίου Γαλάνη

Πάτρα: Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε ομάδα νεαρών πριν γεμίσουν την πόλη με ναρκωτικά – Τι λέει η Αστυνομία (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σοκάρουν τα ευρήματα στο σπίτι του γνωστού γιατρού – Πλήθος φωτογραφιών και βίντεο σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων ακόμα και τα εγγόνια του!

Πάτρα: 25χρονος φοιτητής έκοψε τις φλέβες του στην Εστία του Πανεπιστημίου

Πάτρα: Θλίψη για τον π. Αθανάσιο – “Έφυγε” ένας αξιαγάπητος ιερέας – Σήμερα η εξόδιος ακολουθία

Δυτ. Ελλάδα: Δύο τραυματίες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν από την Αστυνομία – Εκτροπή του οχήματός τους σε χωράφι (ΦΩΤΟ)