Τα "Στρουμφάκια" έρχονται στην Πάτρα

ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ

Ο Γιώργος Καζιάνης, η παιδική σκηνή του Χρήστου Τριπόδη και η Εταιρεία Μέθεξις, παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Πάτρα την Κυριακή 8 Μαρτίου στις 11:30 και στις 17:00 στο Θέατρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» την αυθεντική παιδική παράσταση ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ.

Επιτέλους! Τα Στρουμφάκια, οι αγαπημένοι ήρωες μικρών και μεγάλων εδώ και δεκαετίες, έρχονται με την «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΡΟΥΜΦΙΤΑ», με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού, για μια μαγική παράσταση που υπόσχεται πως θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

Οι μικροί μας φίλοι θα ζήσουν μια μοναδική στρουμφοεμπειρία, με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους τους ήρωες: τον Μπαμπαστρούμφ, την Στρουμφίτα, τον Σπιρτούλη, τον Σκουντούφλη, τον Ντορεμί, τον Γκρινιάρη, τον Προκόπη και φυσικά τον Δρακουμέλ με την Ψιψινέλ, στην παράσταση “Επιχείρηση Στρουμφίτα”.

Το Στρουμφοχωριό ζωντανεύει στην σκηνή σε μια απίθανη μουσικοχορευτική παράσταση με happenings και πολλές εκπλήξεις!

Η παράσταση που λάτρεψαν μικροί και μεγάλοι σε όλη την Ευρώπη, έφτασε επιτέλους και στην Ελλάδα για να κερδίσει και εδώ τις καρδιές όλων.

Η παράσταση έχει σχεδιαστεί με βάση διεθνείς προδιαγραφές και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία, μεταξύ άλλων, να δουν τα πρωτότυπα κουστούμια της παράστασης!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σάββας Βασιλειάδης, Βασιλική Συρανίδου, Νίκος Δήμας, Γιάννης Πανταγιάς, Αντώνης Ζιώγας, Πετρούλα Χατζηνικολάου, Σουζάνα Βαρτάνη, Ελένη - Δανάη Καστελιώτη

Σκηνοθεσία: Νίκος Λημνιός

Κείμενο: Νίκος Λημνιός, Αντώνης Ζιώγας

Μουσική: Νίκη Γρανά

Χορογραφίες: Μίκα Στεφανάκη

Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζηλίνης

Επιμέλεια μαγικών: Costa Funtastico

Διάρκεια: 60'

Παράγωγη: ΜΕΘΕΞΙΣ

 

Προπώληση Εισιτηρίων: 9 ευρώ στο Θέατρο ''Πάνθεον''

(Δημ. Γούναρη 34 Πάτρα, τηλ 2610325778) και ηλεκτρονικά στο viva.gr

Μειωμένες τιμές για γκρουπ άνω των 30 ατόμων

Γενική είσοδος : 10 ευρώ

Επικοινωνία: 2107622034, 6943290294, mail: [email protected]

 

Διαβάστε επίσης