Η νυχτερινή έξοδος του Αλέξη Τσίπρα σε μπαρ των Ιωαννίνων – ΦΩΤΟ

13/02/2020 | 19:10

Σε κεντρικό μπαράκι των Ιωαννίνων βρέθηκε χθες το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την πρώτη ημέρα της περιοδείας του στην Ήπειρο, μετά τον χαιρετισμό του στην Άρτα και την πολύωρη ανοιχτή συνέλευση με τους πολίτες των Ιωαννίνων, αργότερα.

Όπως ανέφεραν συνεργάτες του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε την ευκαιρία να συζητήσει σε χαλαρό κλίμα με νέες και νέους, όπως και με όποιον άλλον από τους θαμώνες τού το ζήτησε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συζήτηση που είχαν, νεολαίοι εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους για «την καταπολέμηση της ανεργίας, τη συμπίεση των μισθών, το drain drain αλλά και τις πρωτοβουλίες που οδηγούν στην υποβάθμιση των δημοσίων πανεπιστημίων προς όφελος της ιδιωτικής εκπαίδευσης».

Επιπλέον, ιδιαίτερη μνεία έγινε και στο εγχείρημα του isyriza.gr και τον ρόλο «που οφείλει να διαδραματίσει η νέα γενιά στη διεύρυνση του κόμματος και τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων».

Πάτρα: Η καλοκαιρινή συνάντηση της “Φλόγας”

«Εγώ, Καπετάνιος» στη Δημοτική Πλαζ

Πάτρα: Έκκληση για αίμα από έναν συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη

Απανθρακώθηκε νεαρός σε σοκαριστική μετωπική σύγκρουση οχημάτων στο Αγρίνιο (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Monokini: Το πιο αποκαλυπτικό ολόσωμο του φετινού καλοκαιριού

Σαρωτικοί έλεγχοι της ΑΑΔΕ για εικονικά τιμολόγια: Πρόστιμα 138 εκατ. ευρώ – Η παραβατικότητα ανά κλάδο

Ένας στους τρεις ανθρώπους στη Γάζα περνά μέρες χωρίς να φάει

Τουρκία: Συνελήφθησαν άλλοι τρεις δήμαρχοι της αξιωματικής αντιπολίτευσης