Αχαΐα: Ο Πρέσβης της Ουκρανίας στα Καλάβρυτα

Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

Κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Καλαβρύτων του Αθανασίου Παπαδόπουλου, στον Πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνοουκρανικής Φιλίας «ο Φάρος» κ. Ροδόπουλο και κάλεσμα στον Πρέσβη της Ουκρανίας, δια μέσω του Συλλόγου μας, γνωρίζοντας τις σχέσεις που έχει ο Σύλλογος με την Ουκρανία και την Πρεσβεία της στην Ελλάδα, επισκεφτήκαμε  τα Καλάβρυτα ώστε να γνωρίσει ο κ. Πρέσβης την ιστορία των Καλαβρύτων και την σημασία που έχουν για τα διακόσια χρόνια της Φιλικής Εταιρείας στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Ουκρανία, στην Οδησσό.

Συζητήθηκαν πάρα πολλά θέματα, με πιο βασικό την ανάπτυξη του τουρισμού και την αδελφοποίηση με έναν δήμο της Ουκρανίας.

Ο κ. Δήμαρχος έκανε πρόσκληση στον  Πρέσβη και στον Πρόεδρο του Συλλόγου όπως παρευρεθούν στις 21 Μαρτίου στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στα Καλάβρυτα και ο Δήμαρχος μαζί με τον Πρέσβη και τον Πρόεδρο του Συλλόγου θα επισκεφθούν τον Δήμαρχο της Οδησσού, τον Πρόεδρο του Ελληνικού Μουσείου στην Οδησσό, την Πρόεδρο του Ελληνικού Συλλόγου της Οδησσού και τον Πρόξενο.

kalavrytamedimarxo20200208.jpg

ΣΟΚ: 21χρονος κατέρρευσε μπροστά στον υπολογιστή του – Θρήνος στην Εγλυκάδα Πατρών

Τραγωδία στην Παναγοπούλα: Η μοίρα “έφερε” μαζί με το γάμο την κηδεία!-Η απόφαση της συντρόφου του 54χρονου νεκρού να παντρέψει σήμερα την κόρη της και να τιμήσει τον αδικοχαμένο Μάκη

Πάτρα: Θλίψη για τον θάνατο του “γάτου” Νίκου Παπαδημητρόπουλου

Πάτρα: Πέθανε ο δολοφόνος της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου

Πέθανε ξαφνικά η 28χρονη κόρη της Μπέσσυς και του Διαμαντή Λαιμού – Θρήνος στην εφοπλιστική οικογένεια

Πάτρα: Τροχαίο με τραυματισμό στην Παραλία – Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο (ΦΩΤΟ)

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον περιφερειακό σύμβουλο Άρη Τηλιγάδη, που “έφυγε” μετά από μάχη με ασθένεια

Πάτρα: “Θρίλερ” στο Ρίο – 16χρονος βρέθηκε πεσμένος στο έδαφος