Πάτρα: Ο φορέας SAVE COAST έκοψε την πίτα του - ΦΩΤΟ

Στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Αστήρ στην Πάτρα, έκοψε την πίτα του ο φορέας SAVE COAST που αποτελείται από τους συλλόγους Καλαμακίου Κάτω Αχαΐας, παραλίας Λακκόπετρας, Βραχνείκων και Αλυκής Αιγίου.

dsc_2137.jpg

Το ΔΣ του συλλόγου ευχαρίστησε θερμά για τη ζεστή τους ανταπόκριση το κοινό, το οποίο εκπροσωπούσε όλες τις περιοχές που αφορούν τον φορέα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας δυτικής Ελλάδας, πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, η πρόεδρος της Ένωσης Γυναικών Πάτρας Άννα Μαρία Ρογδάκη, η πρόεδρος του παραρτήματος Πάτρας Άλμα Ζωής Λιωλιώ Κολυπέρα, η εκπρόσωπος του ΕΕΣ Βιβή Λουκοπούλου, ο πρόεδρος του συλλόγου "Πείρου" και εκπρόσωπος του γραφείου του Φ. Ζαΐμη Δημήτρης Μπαρμπούνης, ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Θανάσης Πετρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Ψωμάς, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ξ. Μπαχράς και Φ. Λιάκος και πολλοί άλλοι. Την εκδήλωση έντυσε μουσικά με εξαιρετικές επιλογές, το σύνολο ΕΝ ΧΟΡΔΩ του Θόδωρου Γεωργόπουλου που καταχειροκροτήθηκε.

Οι τυχεροί της βραδιάς κέρδισαν δώρα που ευγενικά παραχώρησαν στον φορέα οι χορηγοί μας.

dsc_1937.jpg

dsc_2084.jpg

dsc_2190.jpg

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ

Διαβάστε επίσης