Πάτρα: Χορεύουν αποκριάτικα στην οδό Έλληνος Στρατιώτου

13/02/2020 | 09:56

 

Η Ομάδα της Γειτονιάς και το Στέκι της Κίνησης «Πρόταση», στο πλαίσιο του έργου πρόληψης «Ξαναχτίζουμε τη σύγχρονη γειτονιά μας, επειδή μας αφορά», με την ευκαιρία του εορτασμού της Αποκριάς, συνδιοργανώνουν με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», Αποκριάτικη Ποδαράτη Περατζάδα, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου στις 19:00 από την πλατεία της Παναχαϊκής και κατά μήκος της οδού Έλληνος Στρατιώτου.

Με τη συνοδεία του μουσικού άρματος του «Τελάλη», για μια ακόμα χρονιά, εθελοντές, γονείς, παιδιά, φίλοι, γείτονες και συμπολίτες, θα συγκεντρωθούν στην πλατεία της Παναχαϊκής και θα πραγματοποιήσουν περπατητή «Περατζάδα» στη γειτονιά (Πλατεία Παναχαϊκής-Έλληνος Στρατιώτου-Σαρανταπόρου), ξεφαντώνοντας στους ρυθμούς του καρναβαλιού με κρουστά, με τραγούδια, μουσική, σερπαντίνες, κομφετί.

Απαραίτητη προϋπόθεση τα παιδιά να συνοδεύονται.

Η Περατζάδα όπως προσθέτει η σχετική ανακοίνωση, θα καταλήξει στο Στέκι της Κίνησης ΠΡΟΤΑΣΗ στην οδό Σαρανταπόρου 20, (τηλ. 2610 451790), όπου θα ακολουθήσει το καθιερωμένο αποκριάτικο πάρτι.

Είσοδος για ενήλικες 5 ευρώ (θα προσφέρονται κρασί, αναψυκτικά, αλμυρά, αλλαντικά, ξηροί καρποί, κλπ.).

Σας περιμένουμε να χορέψουμε, να διασκεδάσουμε και να χαρούμε την Αποκριά όλοι μαζί, αναφέρει η σχετική πρόσκληση.

Πάτρα: Χορεύουν αποκριάτικα στην οδό Έλληνος Στρατιώτου

Θρήνος στην Πάτρα για τον θάνατο του 30χρονου Κώστα μετά από άγριο ξυλοδαρμό σε νυχτερινό κέντρο – Δρακόντεια μέτρα της ΕΛ.ΑΣ υπό τον φόβο αντιποίνων, η κραυγή της μάνας (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: 30χρονος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή – Δύο παρέες παρεξηγήθηκαν σε κέντρο διασκέδασης και έγινε κόλαση! ΦΩΤΟ

Πάτρα: Έσπασαν καφετέρια του ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που σκότωσαν τον 30χρονο Κώστα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Συνελήφθησαν οι δύο ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου Αβαντάζ όπου ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 31χρονο

Πάτρα: Έριξε αυγά σε Αστυνομικό Τμήμα και περιπολικό – Συνελήφθη επί τόπου

Πάτρα: Επτά οι δράστες της φονικής επίθεσης στο “Αβαντάζ”

Πάτρα: «Δούλευε για ένα μεροκάματο και τον φάγανε» – Συγκλονίζει η σύζυγος του 30χρονου που πέθανε μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Αχαΐα: Ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με όπλο – Επιχείρηση της Αστυνομίας – ΝΕΟΤΕΡΑ