Κατερίνα Λάσπα: Έτσι αντέδρασε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της

13/02/2020 | 09:48

 

Με μια φωτογραφία της η Κατερίνα Λάσπα έδειξε μετά από περίπου 3 χρόνια πώς αντέδρασε όταν ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος για δεύτερη φορά.

«Μια στιγμή για να θυμάμαι! Όταν συνειδητοποίησα ότι είμαι έγκυος για δεύτερη φορά! Ευλογημένη! #realmoments #reallife #familyfirst #mommy #babyonboard #keepup #keepupwithme #blessed #happy #love», σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει στο μπάνιο του σπιτιού της γεμάτη απορία.

Δείτε επίσης: Συγκινεί μαθητής που μεταφέρει παρατημένα κουτάβια στην τσάντα του

Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν αντιλήφθηκαν ότι πρόκειται για μια throwback φωτογραφία και έστειλαν τις ευχές τους νομίζοντας ότι η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ακόμη μία εγκυμοσύνη της.

Η Κατερίνα Λάσπα έχει δύο κόρες: τη 10 ετών Σάρα και την σχεδόν 3 ετών Ανδριανή. Η όμορφη παρουσιάστρια έγινε για δεύτερη φορά μαμά στα 43 της χρόνια.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Απέραντη θλίψη στην Αχαΐα που παραμένει σοκαρισμένη από την τραγωδία – Πώς έχασε την ζωή του ο μικρός Ανδρέας – Ανείπωτος πόνος για τους γονείς και τις αδελφούλες του – Αύριο η κηδεία του

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Πάτρα: Περιπετειώδης σύλληψη 35χρονου για ενδοοικογενειακό επεισόδιο – Επιχείρησε να αρπάξει το όπλο αστυνομικού