ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο tempo24 - Η 27χρονη μητέρα του νεκρού βρέφους το έσκασε τα ξημερώματα από το νοσοκομείο - Προκαταρκτική από την 6η ΥΠΕ

ΝΕΟΤΕΡΑ

Ομολόγησε η 27χρονη ότι είναι η μητέρα του νεκρού βρέφους (κοριτσάκι) το οποίο βρέθηκε το μεσημέρι στην Πλαζ της Πάτρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η νεαρή γυναίκα, έφερε στον κόσμο το μωρό της,  στο νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η 27χρονη έφυγε στις 3 τα ξημερώματα έχοντας το βρέφος αγκαλιά και χρησιμοποιώντας δικό της όχημα. Για το γεγονός αυτό μάλιστα, ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης διέταξε προκαταρκτική εξέταση. 

Πληροφορίες επίσης, αναφέρουν ότι προκάλεσε εντύπωση στο νοσοκομείο, το γεγονός ότι η 27χρονη πήγε να γεννήσει χωρίς να έχει μαζί της πράγματα που συνήθως απαιτούνται για τη νοσηλεία αυτές τις ημέρες.

Πάτρα - ΣΟΚ: Νεκρό μωρό εντοπίστηκε στην Πλαζ - ΦΩΤΟ - ΝΕΟΤΕΡΑ

Με την εξαφάνιση της 27χρονης και του βρέφους, σήμανε συναγερμός στο νοσοκομείο και αμέσως άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν φαίνεται να επισκέφθηκε κάποιος την 27χρονη όσο ήταν στο νοσοκομείο. Οι έρευνες συνεχίζονται. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού της Πάτρας και ανακρίνεται. Η 27χρονη ομολόγησε ότι άφησε το βρέφος στην παραλία. 

ΤΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Η 27ΧΡΟΝΗ

Ο δικηγόρος της, Γιάννης Αποστολόπουλος, υποστήριξε ότι κανείς από το οικογενειακό της περιβάλλον δεν γνώριζε ότι ήταν έγκυος. Επίσης είπε ότι η γυναίκα είναι σε κατάσταση σοκ και δεν γνώριζε ότι το βρέφος είναι νεκρό.

Ο ίδιος ανέφερε ότι όταν την ρώτησε γιατί δεν άφησε το παιδί κάπου, αντί να το πετάξει στη θάλασσα, εκείνη δεν του απάντησε αλλά τον κοίταζε με απλανές βλέμμα. 

Η 27χρονη όταν άφησε το μωρό στην παραλία, επέστρεψε στο σπίτι της, όπου διαμένει με τη μητέρα της. Εκεί την εντόπισαν οι λιμενικοί που σε συνεργασία με την Αστυνομία έχουν αναλάβει την υπόθεση.

Πάτρα - Νεκρό βρέφος στην Πλαζ - 27χρονη Ελληνίδα η μητέρα που το εγκατέλειψε στην παραλία - Σε εξέλιξη η έρευνα

Διαβάστε επίσης