Ομολόγησε ο πατέρας της Βαλεντίν ότι την έστειλε στη Γαλλία - Γιατί είπε ψέματα

«Δεν είπε από την πρώτη στιγμή ολόκληρη την αλήθεια έτσι ώστε να μην κινητοποιηθεί η Ελλάδα»

Η 7χρονη Βαλεντίν, η οποία αγνοείτο από τις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι, βρίσκεται στη Γαλλία και είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές. Ο πατέρας της ομολόγησε πως έστειλε ο ίδιος το παιδί του στην αδελφή της γυναίκας του, στη Γαλλία, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Σημείωσε ακόμη ότι είπε ψέματα στην αστυνομία διότι φοβήθηκε και γι' αυτό δήλωσε την εξαφάνισή του.

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκε η 7χρονη Βαλεντίν - Ο ρόλος του πατέρα

Ο πατέρας της μικρής πρόκειται να οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Για τον εντοπισμό της 7χρονης Βαλεντίν μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα της Βασίλης Νουλέζας. «Δεν είπε από την πρώτη στιγμή ολόκληρη την αλήθεια έτσι ώστε να μην κινητοποιηθεί η κοινωνία, ο κρατικός μηχανισμός και η αστυνομία» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Alpha, ο πατέρας της 7χρονης που βρέθηκε σήμερα, Τετάρτη στη Γαλλία μετά από περίπου 1,5 μήνα που αγνοούνταν, εξετάζονταν από τους αστυνομικούς για περίπου 36 ώρες έτσι ώστε να βρεθούν στοιχεία που θα οδηγούσαν στα ίχνη της Βαλεντίν. Συνεχίζει να κρατείται από τις Αρχές και σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα, μαζί με ακόμη έξι άτομα για τα πλαστά έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι όπου διαμένει.

Ο πατέρας της κοπέλας, Αμπελκά, μία ημέρα πριν την εξαφάνισή της βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπως επίσης και τρεις ημέρες μετά την εξαφάνιση. Μιλώντας για τη σύντροφό του που βρίσκεται στη Γαλλία ο πατέρας έχει αναφέρει πως είχε πολύ καλή σχέση με το κορίτσι.

«Δύο φορές, μία στη Λέσβο και μία στην Αθήνα άτομα από ΜΚΟ μου είχαν ζητήσει να δώσω τη Βαλεντίν για υιοθεσία» είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Αμπελκά.

Η Βαλεντίν είχε εξαφανιστεί δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα από το Παγκράτι όταν είχε πάει να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς της. Η εξαφάνισή της, όμως, δηλώθηκε την επόμενη ημέρα.

Διαβάστε επίσης