Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 100 ετών, η Κατίνα Δημησιάνου

 

“Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 100 ετών, η Κατίνα Δημησιάνου, μητέρα  του δημοτικού σύμβουλου, Δημήτρη Δημησιάνου, γνωστου κουρέα στην Πάτρα.

Με τον σύζυγό της Γιάννη, εκτός από Δημήτρη απέκτησαν και την Μαρία.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξίου Πατρών.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος της δημοτικής του παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας» και αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», Δημήτρη Δημησιάνο και στην οικογένειά του, για τον θάνατο της μητέρας του Κατίνας Δημησιάνου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο της Κατίνας Δημησιάνου και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της.

Η Κατίνα Δημησιάνου ήταν μητέρα του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημήτρη Δημησιάνου.

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Επιβεβαιώνεται ιατροδικαστικά η σοκαριστική καταγγελία πως16χρονος βίασε 12χρονη-Γνωρίστηκαν μέσω instagram-ΝΕΟΤΕΡΑ

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Αχαΐα: Σοκάρει η αυτοκτονία άνδρα – Βρέθηκε κρεμασμένος από δέντρο, εντοπίστηκε σημείωμα

Πάτρα: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ – Ανακάλυψαν ναρκωτικά και όπλα μέσα σε σπίτι

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου