Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 100 ετών, η Κατίνα Δημησιάνου

 

“Έφυγε” από τη ζωή, σε ηλικία 100 ετών, η Κατίνα Δημησιάνου, μητέρα  του δημοτικού σύμβουλου, Δημήτρη Δημησιάνου, γνωστου κουρέα στην Πάτρα.

Με τον σύζυγό της Γιάννη, εκτός από Δημήτρη απέκτησαν και την Μαρία.

Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τετάρτη στις 3 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξίου Πατρών.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στο μέλος της δημοτικής του παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας» και αντιπρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας», Δημήτρη Δημησιάνο και στην οικογένειά του, για τον θάνατο της μητέρας του Κατίνας Δημησιάνου.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων-Καρναβάλι Πάτρας εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο της Κατίνας Δημησιάνου και τα θερμά συλλυπητήριά τους στην οικογένειά της.

Η Κατίνα Δημησιάνου ήταν μητέρα του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δημήτρη Δημησιάνου.

Επεισόδια στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου: H Αστυνομία μπλόκαρε τα τρακτέρ, πέρασαν πεζοί οι αγρότες, ξύλο, χημικά και χρήση κρότου-λάμψης (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ) – ΝΕΟΤΕΡΑ

Αίγιο: Ο 43χρονος που ξυλοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο την Παρασκευή, πέθανε σήμερα στο ίδιο νοσηλευτικό ίδρυμα! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο Πατρινός που έχασε την ζωή του στο τροχαίο με το φορτηγό στην Ιόνια Οδό – Ήταν πατέρας τριών παιδιών

Άγριος ξυλοδαρμός γιατρού στο νοσοκομείο Αιγίου από ασθενή – Τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο

Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Πραποπούλου, μια από τις καλλονές της παλιάς Πάτρας

Πάτρα: “Έφυγε” από τη ζωή η Κούλα Ροδοπούλου, μία γυναίκα που άφησε εποχή

Πρωτοφανές περιστατικό στην Πάτρα: 89χρονη θανάτωσε κουτάβια – Ανταλλαγή χτυπημάτων με 25χρονο, της πέταξε πέτρα, τον χτύπησε με σίδερο

Πάτρα: Σοκαριστικό τροχαίο με σύγκρουση δύο δικύκλων – Η τρελή πορεία της μηχανής – ΦΩΤΟ