Super League 1: Εύκολα ο ΠΑΟΚ τον ΟΦΗ, παρέμεινε στο -2

 

Με τρία γκολ μέσα σε 16 λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και ένα στο τέλος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 του ΟΦΗ στην Τούμπα.

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης μπορεί να περιγραφεί με μία πρόταση: Ήταν το χειρότερο πρώτο ημίχρονο του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο ΟΦΗ δε δυσκολεύτηκε σχεδόν καθόλου να κρατήσει το μηδέν πίσω και λίγο έλειψε να γράψει το... ένα μπροστά, στο 39', όταν ο Μάνος έβγαλε σε θέση για γκολ τον Σεμέδο αλλά αυτός αστόχησε. Έτσι, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς γκολ.

Αυτά, τελικά, ήρθαν στο δεύτερο μέρος και ήρθαν μαζεμένα... Στο 50' ο Λημνιός, ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 46', πήρε πέναλτι για ανατροπή από τον Μπράουν και ο Άκπομ στην επαναφορά, μετά την απόκρουση του Σωτηρίου στην εκτέλεση του Μπίσεσβαρ, έκανε το 1-0 και έδιωξε το άγχος. Ή τουλάχιστον έκανε τη μισή δουλειά, γιατί η άλλη μισή έγινε στο 59', όταν ο ΠΑΟΚ πήρε δεύτερο πέναλτι για κράτημα του Λάμπρου από τον Γιαννούλη.

Ο Άκπομ, αυτή τη φορά, εκτέλεσε και έγραψε το 2-0 με το δεύτερο του γκολ, για να ακολουθήσει λίγα λεπτά μετά, στο 66', το 3-0 από την κεφαλιά του Λάμπρου μετά τη σέντρα του Μίσιτς. Και κάπως έτσι, όντας καλός μόνο στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ πήρε το τρίποντο, βάζοντας και 4ο γκολ στο 83' με το σουτ του Αουγκούστο (4-0) και παρέμεινε στο -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μίσιτς (74' Αουγκούστο), Εσίτι (46' Μαουρίσιο), Λάμπρου, Ελ Καντουρί (46' Λημνιός), Μπίσεσβαρ, Ακπόμ.

ΟΦΗ: Σωτηρίου, Γιαννούλης (90' Περδίκης), Βαφέας, Ζοάο, Μπράουν, Νάστος, Στάικος, Σεμέδο, Βαζ (82' Νοικοκυράκης), Νέιρα (46' Ναμπί), Μάνος.

Διαβάστε επίσης