"Πάτρα Ενωμένη": Να επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

Με ανακοίνωσή της η παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" ζητά να επαναπροσληφθούν οι εργαζόμενοι του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων. Μάλιστα σε απάντηση στον Θεόδωρο Τουλγαρίδη αναφέρεουν:

"Η πολιτική αναλγησία και η υποκρισία σε βάρος των εργαζομένων του Δήμου Πατρέων  καλά κρατεί από τον Πρόεδρο του Κοινωνικού Οργανισμού. Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, στις 7.2.2020, έπεσαν οι μάσκες. Είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον του κ. Τουλγαρίδη για τους εργαζόμενους, των οποίων έληξε η σύμβαση εργασίας, που σε ερώτηση του εκπροσώπου του συνδυασμού ‘’Πάτρα Ενωμένη’’  Σβόλη Κωνσταντίνου αν οι επί σειρά πολλών ετών εργαζόμενοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες, απέφυγε να απαντήσει και δεν τοποθετήθηκε ξεκάθαρα για το εργασιακό τους μέλλον.

Είναι τόσο μεγάλο το ενδιαφέρον του για τη λειτουργία του Δ.Σ. του ΚΟΔΗΠ, που για τη  χθεσινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου απέστειλε τις εισηγήσεις 160 σελίδων μόλις 24 ώρες πριν τη συνεδρίαση. Σκοταδιστικές πρακτικές δεν θα ακολουθήσουμε, για αυτό και δηλώνουμε παρών.

Κατά τα διάρκεια της συνεδρίασης ζητήθηκε,  από στελέχη της αντιπολίτευσης, να αναβληθεί η συζήτηση που αφορούσε  μία μόνο θέση εργασίας και να συζητηθούν εν συνόλω οι εισηγήσεις για όλους  τους εργαζόμενους, για τους οποίους έχει λήξει η σύμβασή τους. Η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τον κ. Τουλγαρίδη. 

Η παράταξη ‘’Πάτρα Ενωμένη’’ τάσσεται υπέρ όλων των εργαζομένων και καλεί τη Δημοτική Αρχή να προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ώστε να συνεχίσουν απρόσκοπτα τον εργασιακό τους βίο. Μεθοδεύσεις επιλεκτικές που αποδεικνύουν ενδιαφέρον για κάποιους και όχι για όλους δεν θα στηρίξουμε".