Άγγελος Τσιγκρής: «O δεύτερος Πυροσβεστικός σταθμός στην Πάτρα γίνεται πραγματικότητα»

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΔ ΑΧΑΙΑΣ

Ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Άγγελος Τσιγκρής, συναντήθηκε σήμερα με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. 

Ο Γενικός Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, ενημέρωσε τον Άγγελο Τσιγκρή ότι -μέσα στο 2020- θα δημιουργηθεί δεύτερος Πυροσβεστικός Σταθμός στην Πάτρα. 

Να σημειωθεί ότι ο Αχαιός βουλευτής είχε θέσει πρόσφατα -από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής- στον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, το αίτημα για τη δημιουργία ενός δεύτερου Πυροσβεστικού Σταθμού στην Πάτρα, προκειμένου να καλυφθούν αποτελεσματικά οι πολλαπλές ανάγκες του τρίτου μεγαλύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της χώρας που σύμφωνα με την απογραφή του 2011 αριθμεί περισσότερους από 300.000 κατοίκους. 

Να σημειωθεί ότι ο μοναδικός Πυροσβεστικός Σταθμός της Πάτρας καλείται να καλύψει -σε συνεργασία με το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Χαλανδρίτσας- τις ανάγκες δασοπροστασίας και φυσικών καταστροφών μιας περιοχής που η έκτασή της ξεπερνά τα 800.000 στρέμματα. 

Ο Άγγελος Τσιγκρής ζήτησε από το Νίκο Χαρδαλιά να μεταφέρει τις ευχαριστίες του στον αρμόδιο Υπουργό για τα άμεσα αντανακλαστικά του._

Διαβάστε επίσης