Τροχός της Τύχης: Παίκτης έχασε επίτηδες για να κερδίσει η συμπαίκτριά του - ΒΙΝΤΕΟ

Δεν έχει ξαναπεράσει τέτοιος ιππότης από τηλεπαιχνίδι

Σε αρκετά τηλεπαιχνίδια βλέπουμε τους παίκτες να κερδίζουν και με τη βοήθεια της τύχης. Ωστόσο, στον Τροχό της Τύχης, είδαμε παίκτρια να κερδίζει με τη βοήθεια συμπαίκτη της, ο οποίος άξια κερδίζει τον τίτλο του «ιππότη σε τηλεπαιχνίδι».

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (5/2) το παιχνίδι έφτανε προς το τέλος και οι παίκτες καλούνταν να βρουν τέσσερις λέξεις με θέμα το διάστημα. Κι ενώ όλοι είχαν πει γράμματα και είχαν φανεί κάπως οι λέξεις, η παίκτρια που είχε συγκεντρώσει τα περισσότερα χρήματα είπε λάθος τη μια από αυτές.

Οι λέξεις ήταν «Μαύρες, τρύπες, γαλαξίες, διάστημα» και εκείνη είπε «μαύρες, τρύπες, γαλαξίας, διάστημα». Τότε, τον τροχό γύρισε η επόμενη κοπέλα η οποία «χρεοκόπησε». Και τότε ήρθε η σειρά του παίκτη, του Χάρη ο οποίος άλλαξε τη ροή του παιχνιδιού, μιας και φαινόταν πως η Μαρία (η κοπέλα με τα περσότερα χρήματα) μπορεί και να μην κέρδιζε.

Ο Χάρης προηγουμένως, είχε πέσει πάνω στην χρεωκοπία, που σήμαινε ότι δεν είχε κάτι να κερδίσει ή να χάσει, αφού δεν είχε συγκεντρώσει κάποιο μεγάλο ποσό. Γύρισε, λοιπόν, τον τροχό, είπε σωστά κάποια γράμματα και φάνηκαν κι άλλο οι λέξεις. Και στη συνέχεια και στις δύο ευκαιρίες που είχε, είπε λάθος τις λέξεις, ώστε να πάρει ξανά σειρά η συμπαίκτριά του. Και να κερδίσει τα 8.520 ευρώ που είχε συγκεντρώσει.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης αποθέωσε τον παίκτη για την απίστευτη πράξη και ευγένειά του, όπως και το κοινό, τονίζοντας πως η Μαρία κέρδισε αυτό το ποσό «δια χειρός Χάρη».

Δείτε το επίμαχο στιγμιότυπο από το 48:52 λεπτό.

Διαβάστε επίσης