Αλέξης Γεωργούλης: Όταν ένα πρόσωπο έχει κάποια διασημότητα γίνεται εύκολος στόχος

 

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε καλεσμένος της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό» το πρωί της Πέμπτης.

Ο ευρωβουλευτής και κριτής του Your Face Sounds Familiar μίλησε και για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε όταν έγινε γνωστό ότι θα συμμετέχει στο παιχνίδι μιμήσεων του Ant1.

Ερωτηθείς από τη Φαίη Σκορδά για τα πικρόχολα σχόλια που άκουσε, ο Αλέξης Γεωργούλης ανέφερε: «Αυτό μάλλον έχει να κάνει με τη διασημότητα. Όταν ένα πρόσωπο έχει κάποια διασημότητα γίνεται εύκολος στόχος και για πικρόχολα αστεία αλλά και για εύσημα. Από όταν ξεκίνησα να γίνομαι γνωστός, ήρθε αυτός ο κλονισμός που ξαφνικά η ιδιωτική σου ζωή δεν μπορούσε να είναι τόσο άνετη. Το είχα φιλοσοφήσει και κάπου βρήκα πως αυτά τα σχόλια, είτε είναι θετικά είτε είναι αρνητικά, πρέπει να τα βλέπεις στη βάση τους. Ποια επιχειρήματα έχουν για να πουν δηλαδή αυτά τα σχόλια. Εάν δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα, έχω μάθει να μην με αφορούν καθόλου» ανέφερε και πρόσθεσε: «Αυτό που συμβαίνει όμως τις περισσότερες, αν όχι όλες, φορές είναι πως, όταν υπάρχουν πάρα πολλά σχόλια και βγαίνει ένας χείμαρρος, επηρεάζονται οι γύρω. Δημιουργείται ένα κλίμα από τους γύρω και αυτό επηρεάζει εσένα. Εάν έχεις μάθει να κρατάς λίγο τα στεγανά, νομίζω πως κρατάς τον εαυτό σου και είσαι ακομπλεξάριστος. Ουσιαστικά έχεις βάλει τη λογική να εξισορροπήσει τα σχόλια» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Στη συνέχεια ο κριτής του Your Face Sounds Familiar χαμογέλασε και ανέφερε: «Το καλό είναι πως οι κοντινοί μου άνθρωποι, ο πυρήνας μου, δεν έχουν επηρεαστεί από αυτά τα σχόλια».

Διαβάστε επίσης