Πάτρα: Ο ιδιοκτήτης πρακτορείο ΟΠΑΠ περιγράφει στο tempo24.news πως του επιτέθηκαν οι ληστές - "Σκηνοθετημένο" τροχαίο

Εφιαλτικές στιγμές για τον Νίκο Σιώρο

Ο Νίκος Σιώρος ιδιοκτητής του Πρακτορείου ΟΠΑΠ, που έπεσε θύμα ληστείας περιγράφει μιλώντας το tempo24.news, λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

H ώρα ήταν περίπου 11.30 το βράδυ όταν ένα κόκκινο αυτοκίνητο τον χτύπησε την ώρα που εκείνος κατευθυνόταν στο σπίτι του με το δίκυκλο του, στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων. 

Από τη συγκρούση βρέθηκε σε ένα χωράφι. Το Ι.Χ ακινητοποιήθηκε και ένα από τα δυο άτομα που επέβαιναν σε αυτό τον προσέγγισε και αφού τον ρώτησε ενάν είναι καλά, με αστραπιαίες κινήσεις του αφαίρεσε το τσαντάκι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ και τα δελτία των ΣΚΡΑΤΣ. Στη συνέχεια όπως περιγράφει ο κ. Σιώρος μπήκε στο αυτοκίνητο και έγινε καπνός με τον συνεργό του. 

Ο άνδρας με την βοήθεια ενός περιοίκου που αντελήθφη τι συνέβη, καταδιώξαν του δράστες αλλά χωρίς αποτελεσμα. 

Φέρεται πως οι άγνωστοι δράστες τον εντόπισαν σεστενό στην περιοχή των Ζαρουχλεϊκων πολύ κοντά στο πρακτορείο που βρίσκεται στην οδό Ευβοιας και Γοργοποτάμου. 

 Να υπενθυμίσουμε ότι αρχικά είχε ειπωθεί πως τον έσπρωξαν και τον λήστεψαν δύο νεαρές γυναίκες που νωρίτερα είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο από την ίδια περιοχή. Κάτι που δεν ισχύει.

Διαβάστε επίσης