Θλίψη στο τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Τσούτση

Ο ηθοποιός πέθανε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου σε ηλικία 88 ετών

Τον Δημήτρη Τσούτση αποχαιρέτισαν σήμερα στις 10:00 συγγενείς και φίλοι στο Νεκροταφείο Βύρωνα.

Ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός στο τηλεοπτικό κοινό από τη συμμετοχή στην τηλεοπτική σειρά «Δύο ξένοι», πέθανε τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου σε ηλικία 88 ετών.

«Βούρκωσα όταν ένας φίλος μού τηλεφώνησε για να μου πει ότι έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης. Αυτός ο υπέροχος άνθρωπος, που γέμισε ζωή και χαρά τον καλλιτεχνικό κόσμο» είπε η Ντίνα Κώνστα πριν λίγες μέρες.

«Ό,τι και να πω για τον Δημήτρη είναι λίγο. Εξαιρετικός φίλος, σπουδαίος ηθοποιός, ήρεμος χαρακτήρας, που έλεγες να μη σταματήσουν ποτέ οι συνεργασίες μαζί του. Μας γνωρίσατε μαζί από τους "Δύο ξένους" . Όμως είχαμε συνεργαστεί πολλές φορές και στο παρελθόν στο θέατρο. Πολύ ωραίος άνθρωπος. Δεν μπορώ να ξεχάσω το χιούμορ του, που τον συντρόφευε σε κάθε του στιγμή, σε κάθε του γύρισμα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

«Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει. Τώρα μόλις το έμαθα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος», και συνέχισε: «Τον είχα δει τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε περίεργο που τον χάσαμε» είπε η Εβελίνα Παπούλια όταν έμαθε για τον θάνατο του ηθοποιού.

Δείτε ΕΔΩ φωτό

Διαβάστε επίσης