3+1 συμβουλές για τέλεια φροντίδα του κατοικιδίου σας

Τα ζωάκια ή το ζωάκι που έχετε σπίτι χρειάζεται φροντίδα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ακολουθήσετε μία πετυχημένη πεπατημένη, η οποία θα οδηγήσει εσάς και το ζωάκι σας σε μία ήσυχη και ευχάριστη καθημερινότητα.

Αν έχετε σκύλο σίγουρα η εκπαίδευση, σας απασχολεί, αν έχετε γάτα είστε πιο ήσυχοι σε αυτό το θέμα μιας που η ανεξαρτησία της γάτας την κάνει πιο διαχειρίσιμη. Τι δεν πρέπει να ξεχνάτε και να έχετε πάντα υπόψιν στο μεγάλωμα της γάτας ή του σκύλου σας;

Καθαριότητα

H γάτα καθαρίζεται μόνη της, ωστόσο έχει ανάγκη από την άμμο υγιεινής, η οποία θα της προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον για να μπορέσει να κάνει τις ανάγκες της. Επίσης έχει την τάση να κάνει μπάνιο μόνη της, με το να γλείφεται σχεδόν σε όλο της το σώμα. Με τους σκύλους δεν ισχύει αυτό. Οι σκύλοι χρειάζονται το μπανάκι τους τουλάχιστον μία φορά τον μήνα. Επίσης στην βόλτα του θα πρέπει να είστε εφοδιασμένοι με τα κατάλληλα προϊόντα υγιεινής όπως σακουλάκια και μαντηλάκια. Μάλιστα στην αγορά, υπάρχουν και ειδικά σαμαράκια με θήκες σακούλας μιας χρήσης.

Τροφή

Τι θα φάει ο σκύλος και η γάτα σας; Οι γατοτροφές Whiskas και η ξηρά τροφή Acana είναι οι προτάσεις από το online pet shop. Δημοφιλείς επιλογές για την γάτα και τον σκύλο σας αποτελεί σίγουρα η Acana, που μπορείτε να βρείτε στην μεγάλη ποικιλία μας.

Για να επιλέξετε τροφή, σαφώς είναι σημαντικό να λάβετε υπ’ όψιν το επίπεδο δραστηριότητας του σκύλου σας, την ράτσα και το μέγεθος του σκύλου σας. Η βραβευμένη σκυλοτροφή Acana Red είναι από τις καλύτερες επιλογές που έχετε να κάνετε για το μωρό σας.

Όσον αφορά τη γατούλα σας σίγουρα θα εκτιμήσει την τραγανή γεμιστή κροκέτα με κοτόπουλο Whiskas, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

Βόλτα – Ανεξαρτησία

Αφιερώστε χρόνο στην βόλτα και στην εκτόνωση του σκύλου σας και χαρίστε στη γάτα σας μία ήσυχη και παιχνιδιάρικη δική της γωνιά.

Προσοχή

Δώστε στα ζωάκια σας αγάπη και προσοχή και κάντε τα μέλη στην οικογένειά σας για να απολαμβάνετε άπειρα οφέλη από την συνύπαρξη μαζί τους.

Που θα βρείτε ό,τι ψάχνετε για αυτά από την πρώτη μέρα που θα έρθουν στο σπίτι; Μα φυσικά στο Pet Shop Pets & Friends.