Πάτρα: Ο Δήμος καταγγέλλει παραπληροφόρηση για την παραλιακή ζώνη!

 

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται:

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «7η Μέρα» της Καβάλας, αναφέρεται στην σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα με τους προέδρους των Οργανισμών Λιμένων της χώρας και μεταφέρει μαρτυρία του Προέδρου του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας, ο οποίος δήλωσε, ότι ο συνάδελφός του στην Πάτρα, υποστήριξε ενώπιον όλων στη διάρκεια της συγκεκριμένης σύσκεψης, ότι «ο ΚΚΕ Δήμαρχος της Πάτρας, που το κόμμα του θριαμβολογούσε που ήταν ο μόνος Δήμος που κατάφερε να πάρει επί ΣΥΡΙΖΑ τμήμα του λιμανιού της πόλης, τώρα θέλει να το επιστρέψει, γιατί δεν μπορεί να το διαχειριστεί, αλλά ούτε και να επενδύσει».

Διαψεύδουμε κατηγορηματικά ότι ο Δήμος Πατρέων θέλει να επιστρέψει το παραχωρηθέν τμήμα του παλιού λιμανιού, επειδή δήθεν δεν μπορεί να το διαχειριστεί. 

Συμβαίνει μάλιστα το ακριβώς αντίθετο, αφού διεκδικούμε και το τμήμα από το παλιό λιμάνι που ακόμα δεν έχει αποδοθεί στον Δήμο, με την δικαιολογία ότι εκεί ο Ο.Λ.ΠΑ. λειτουργεί το εμπορικό τμήμα του, που το νέο λιμάνι δεν διαθέτει.

Ο Δήμος προχωρά σε συνολική Ανάπλαση της Παραλιακής Ζώνης, με την προκήρυξη μεγάλου Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού και εν συνεχεία στην κατασκευή του έργου, ώστε να βελτιώσει ριζικά τη ζωή του λαού και να ενώσει την πόλη με την θάλασσά της. Ο διαγωνισμός αφορά όλο το παραλιακό μέτωπο, χωρίς καμιά εξαίρεση. Αφορά δηλαδή και το τμήμα που τώρα διαχειρίζεται ο Ο.Λ.ΠΑ.

Καλούμε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Λ.ΠΑ. να πάρει δημόσια θέση. Εάν ισχύουν τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, δημιουργείται σοβαρό πολιτικό και ηθικό ζήτημα για τον ίδιο και για την κυβέρνηση που τον διόρισε. Γιατί πρόκειται για ασύστολα ψεύδη και πρέπει να ανακαλέσει. 

Συνιστούμε σε όσους ονειρεύονται μπίζνες στο παραλιακό μέτωπο και κέρδη για τα… πιράνχας, «να γυρίσουν πλευρό». 

Το παραλιακό μέτωπο που με τους αγώνες του Πατραϊκού λαού παραχωρήθηκε στον Δήμο, δεν είναι για τα δόντια τους.

Θα αναπλαστεί και θα αποδοθεί σε χρήση στους δημότες.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της