Έκρηξη σε αυτοκίνητο εκδότη στην Αγία Βαρβάρα - ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νεότερη Ενημέρωση: Σοκαρισμένος είναι ο εκδότης της εφημερίδας «Παρασκήνιο» από την έκρηξη που σημειώθηκε στο πολυτελές αυτοκίνητό του πριν από λίγη ώρα. Σε επικοινωνία που είχε το newsbeast μαζί του μας αφηγήθηκε τα όσα συνέβησαν λέγοντας πως είχε ξεκινήσει νωρίς το βράδυ από το γραφείο του εκδοτικού ομίλου του επί της λεωφόρου Συγγρού, προκειμένου να πάει με φίλους για φαγητό στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας.

«Ήμουν εγώ, η παρέα μου και ο ένας και μοναδικός συνοδός αστυνομικός που διαθέτω. Εκεί που καθόμασταν και τρώγαμε ακούσαμε την έκρηξη. Άγνωστοι που φορούσαν κράνη και επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα, έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου που είχα παρκάρει απ’ έξω (σ.σ. μια λευκή Jaguar) και πέταξαν στο εσωτερικό του μια βόμβα μολότοφ. Η φωτιά επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στο ντεπόζιτο με αποτέλεσμα να σημειωθεί έκρηξη. Θεωρώ σίγουρο ότι με παρακολουθούσαν εδώ και ώρα» τονίζει ο εκδότης.

Προσθέτει επίσης ότι έχει ζητήσει εδώ και καιρό επιπρόσθετη αστυνομική φύλαξη από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. (παλαιότερα είχε δύο αστυνομικούς) αλλά το αίτημά του δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής αποδεκτό. «Ο ένας αστυνομικός όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε ένα πρόσωπο 24 ώρες το 24ωρο» όπως τονίζει. Στο σημείο του συμβάντος έχει σπεύσει κλιμάκιο του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών προκειμένου να συλλέξει όσο περισσότερα στοιχεία μπορεί ώστε να εντοπιστούν οι δράστες.

powered by Rubicon Project

Θυμίζουμε ότι τον Δεκέμβριο του 2017 άγνωστοι είχαν πετάξει αμυντική τύπου χειροβομβίδα έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια, χωρίς ωστόσο να βγάλουν την περόνη. «Πρόκειται για καθαρό μήνυμα» είχε δηλώσει τότε, ενώ ακόμη παλαιότερα είχε δεχθεί απειλές και του είχαν σπάσει το αυτοκίνητο.

Νεότερη Ενημέρωση: Συναγερμός στη Πυροσβεστική σήμανε από έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο έξω από ταβέρνα στην Αγία Βαρβάρα, στην οδό Βύρωνος και Αγίας Βαρβάρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο εκδότης είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του έξω από ταβέρνα όπου βρισκόταν με παρέα, όταν άγνωστοι πέταξαν στο εσωτερικό του οχήματος μηχανισμό ο οποίος εξερράγη και προκάλεσε πυρκαγιά με αποτέλεσμα να υποστεί ζημιές το όχημα.

Στο σημείο επιχειρούν της Πυροσβεστικής ενώ ο χώρος έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία και πυροτεχνουργοί που διενεργούν έρευνες.

fdhiod1.jpg

gofdh4.jpg

Ο γνωστός εκδότης δήλωσε σοκαρισμένος στους Αστυνομικούς που έφτασαν.

Πρώτη Ενημέρωση: Συναγερμός σήμανε στην Αγία Βαρβάρα καθώς σημειώθηκε έκρηξη σε αυτοκίνητο στην οδό Βύρωνος και Αγίας Βαρβάρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που ανήκει σε εκδότη εφημερίδας.

Στο facebook ανέβηκε βίντεο από τη στιγμή της έκρηξης, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται αν το βίντεο είναι αυθεντικό ή όχι.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Πηγή: newsbeast.gr

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Διαβάστε επίσης