Τηλεθέαση: Μήνας πρωτιάς για τον ΑΝΤ1 ο Ιανουάριος

 

Δυναμικό ξεκίνημα έκανε τη νέα χρονιά ο ΑΝΤ1, σημειώνοντας πρωτιές τον Ιανουάριου, που τον έστειλαν στην κορυφή της τηλεθέασης. Ειδικά, στο δυναμικό κοινό 18-54, το κανάλι του Αμαρουσίου υπερίσχυσε των αντιπάλων του, οδηγώντας την κούρσα του ανταγωνισμού.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για τον Ιανουάριο, ο ΑΝΤ1 ήταν το πρώτο κανάλι, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 16,4%. Ακολούθησαν: STAR: 14,7%, ALPHA: 12,8%, ΣΚΑΪ: 12,3%, OPEN: 8,3%, ΕΡΤ1: 3,3%, ΕΡΤ2: 1,2%

Εκρηκτικές πρεμιέρες

Τον Ιανουάριο, έκαναν πρεμιέρα «Το Καφέ της Χαράς» και το «Best Friend’s Fear» σημειώνοντας εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης σε όλα τα κοινά.

Η πολυαναμενόμενη σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιά είχε θερμή υποδοχή από τους τηλεθεατές. Με μέσο όρο 36% τερμάτισε στην πρώτη θέση, στη ζώνη προβολής της, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό κατά 19 μονάδες.

Εντυπωσιακά ήταν τα ποσοστά που κατέγραψε σε όλα τα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 18-54 να της δίνουν μέχρι και 38,6%. Το «Καφέ της Χαράς» παρακολούθησαν, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, πάνω από 1.630.000 τηλεθεατές.

Ο ανατρεπτικός Σάββας Πούμπουρας με το «Best Friend’s Fear» ήταν ο πρωταγωνιστής στη ζώνη του, με ποσοστό 30,7%.

Ρεκόρ για τις «Άγριες Μέλισσες»

Η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, συνέχισε τη δυνατή πορεία, και τον Ιανουάριο, με εντυπωσιακά ποσοστά τηλεθέασης σε όλα τα κοινά, καταγράφοντας μάλιστα την υψηλότερη επίδοσή τους, από την αρχή της σεζόν μέχρι τώρα, σε επίπεδο μήνα.

Στο δυναμικό κοινό 18-54, οι Άγριες Μέλισσες ήταν πρώτη στη ζώνη προβολής της, με μέσο όρο 34,3%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά 16 ποσοστιαίες μονάδες.

Ιδιαίτερα αυξημένα ήταν τα ποσοστά της στα γυναικεία κοινά, με τις γυναίκες 18-54 να σημειώνουν 40,1% και να αφήνουν το δεύτερο κανάλι πίσω κατά 22,6 μονάδες.

Και η «Γυναίκα χωρίς όνομα» μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η σειρά τερμάτισε πρώτη στη ζώνη προβολής της, και τον Ιανουάριο, με μέσο όρο 17,9%.

Διαβάστε επίσης