Έγκλημα στο Άνω Σούλι - Νέες συγκλονιστικές λεπτομέρειες για την τραγωδία - Η κρεμάλα και το τάπερ με τη σφαίρα... ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Τί υποστηρίζει ο πατέρας του θύματος

 

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 41χρονος που κατηγορείται οτι πυροβόλησε και σκότωσε τον 40χρονο γείτονά του στο Νέο Σούλι της Πάτρας, μέσα στο συνεργείο που διατηρεί ο πρώτος, όπως έγραψε χθες το tempo24. 

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του tempo24, η υπερασπιστική γραμμή του δράστη, αναμένεται να βασιστεί σε μια σειρά από γεγονότα και δικαστικές αποφάσεις, βάσει των οποίων υπήρχε ένα διαταραγμένο περιβάλλον μεταξύ του θύματος και της οικογένειας του δράστη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης, αναμένεται να υποστηρίζει στον Εισαγγελέα, ήταν υπήρχε χρόνια διαμάχη μεταξύ της οικογένειάς του και του 40χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε ανύποπτο χρόνο, το θύμα, φέρεται να είχε τοποθετήσει στην αποθήκη - ιδιοκτησίας του δράστη - μια κρεμάλα και φωτογραφίες ανηλίκων (ο δράστης έχει δύο παιδιά ανήλικα) με μαχαίρια, καθώς επίσης και τάπερ που περιείχε μια σφαίρα. Για όλα αυτά τα περιστατικά, σύμφωνα με την υπερασπιστική γραμμή του δράστη, είχαν ενημερωθεί οι αρχές, από τις οποίες η οικογένεια είχε ζητήσει αστυνομική κάλυψη. Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας του δράστη, είχε αποσταλεί σχετικό έγγραφο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αλλά και στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ζητώντας άμεσα την παρέμβση του εισαγγελέα ώστε - όπως ισχυρίζεται ο δράστης - να σταματήσει το θύμα να ενοχλεί την οικογένειά του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα περιστατικά είχαν λάβει νομική οδό, ενώ την 1η Δεκεμβρίου, εκδικάστηκαν ασφαλιστικά μέτρα της οικογένειας του δράστη, τα οποία δεν επέτρεπαν την επαφή του θύματος με το περιβάλλον του δράστη.

Νέες εξελίξεις - Ανθρωποκτονία Σούλι: Μίνι "οπλοστάσιο" στο σπίτι του 40χρονου δράστη - Το θύμα διέρρηξε την επιχείρηση του - Τι είπε στο tempo24.news o Δικηγόρος του - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Έγκλημα στο Νέο Σούλι: Τι δείχνει το βίντεο πριν πυροβοληθεί το θύμα-Παραδέχτηκε και συνελήφθη ο δράστης-Υποστηρίζει οτι βρισκόταν σε άμυνα.

Στο tempo24 μίλησε ο πατέρας του θύματος. Δείτε τί υποστήριξε: 

Ο πατέρας του Κωνστανίνου Δημόπουλου που κατέληξε μίλησε στο Tempo24.news 

Διαβάστε επίσης