Πάτρα: Νέα επίθεση σε τρία ακόμη πρακτορεία του ΟΠΑΠ - Πιθανόν ο ίδιος δράστης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Νέα επίθεση σε τρία πρακτορεία του ΟΠΑΠ σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα, δύο μόλις μέρες μετά από την τριπλή «εισβολή» σε καταστήματα στο κέντρο της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άγνωστοι δράστες «χτύπησαν» διαδοχικά σε πρακτορεία που στεγάζονται στην περιοχή του Γλαύκου, στην Πατρών – Πύργου, αλλά και στην οδό Ειρήνης και Φιλίας, στα Δεμένικα.

Αφού έσπασαν τις πόρτες με αντικείμενο αφαίρεσαν στη μία περίπτωση μικρό χρηματικό ποσό ύψους 80 ευρώ, στην άλλη δεν βρήκαν χρήματα και άρπαξαν λαχεία, ενώ από τον τρίτο στόχο έφυγαν με ολόκληρο το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το οποίο όμως σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη δεν είχε χρήματα παρά μόνο έγγραφα της επιχείρησης.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών που χειρίζονται την υπόθεση εκτιμούν πως η επίθεση στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ τα ξημερώματα του Σαββάτου προέρχεται από τον ίδιο δράστη ή την ίδια ομάδα που είχε «ανοίξει» τρία πρακτορεία του ΟΠΑΠ στο κέντρο της Πάτρας (στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Ερμού, Βασιλειάδου και Καποδιστρίου καθώς επίσης Μαιζώνος και Βορείου Ηπείρου) μέσα σε μια ώρα, δύο βράδια πριν.

Ήδη από το υλικό που έχουν από το κλειστό κύκλωμα καταγραφής πρόκειται για ένα νεαρό άτομο το οποίο είχε καλύψει τα χαρακτηριστικά του φορώντας κουκούλα, που με τη χρήση πέτρας έσπαγε τις βιτρίνες και κατευθυνόταν στα ταμεία αφαιρώντας χρήματα.

Διαβάστε επίσης