Πάτρα: Νεκρός άνδρας στο Νέο Σούλι μετά από πυροβολισμό που δέχθηκε - Δράστης και θύμα ήλθαν στα χέρια! Δηλώσεις δικηγόρου στο tempo24 ΝΕΟΤΕΡΑ - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Το σημείο όπου το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή

Ρεπορτάζ: Νίκος Σύφαντος

Οι παλαιές διαφορές που είχαν κατέληξαν τελικά σε τραγωδία. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες το θύμα ( Κωνσταντίνος Δημόπουλος 40 ετών) πήγε τη νύχτα στο συνεργείο που διατηρεί ο δράστης στο Νέο Σούλι, αφού έκοψε έναν φράχτη και έχοντας μαζί του μια καραμπίνα και ένα κλαδευτήρι. Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου έτρεξε αμέσως στο κατάστημά του μόλις ήχησε ο συναγερμός, έχοντας μαζί του, όπλο. Οταν βρήκε το θύμα, που φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, άρχισαν να διαπληκτίζονται  και να κυνηγούνται ανάμεσα στα αυτοκίνητα του συνεργείου. Τότε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και πάνω στην πάλη των δύο ανδρών το θύμα πυροβολήθηκε. Αιμόφυρτος απομακρύνθηκε λίγο από το σημείο και τελικά ξεψύχησε λίγα μέτρα μακρύτερα. 

Το σημείο όπου το θύμα έκοψε τον φράχτη και μπήκε στο συνεργείο

 

Να σημειωθεί ότι ο δράστης κατά το παρελθόν είχε ενημερώσει την Αστυνομία για την ενόχληση που του προκαλούσε το θύμα.

Εξάλλου, όπως δήλωσε στο tempo24, ο συνήγορος του δράστη Άγγελος Στεργιόπουλος, υπήρχαν προβλήματα με το θύμα από το παρελθόν. Μάλιστα ο δράστης είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του 40χρονου , ώστε να μην πλησιάζει την επιχείρησή του, ενώ είχε υποβάλει και μηνύσεις. 

 

 

 

Νεκρός μετά από επεισόδιο με γείτονά του με τον οποίον είχαν χρόνια προσωπικές διαφορές έπεσε σήμερα τα ξημερώματα άνδρας στο Νέο Σούλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας είχε μεταβεί στο κατάστημα που διατηρούσε ο "αντίδικός" του και πυροβόλησε για εκφοβισμό! Οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν, ο πρώτος απομακρύνθηκε για λίγο αλλά επέστρεψε. Αρχισε πάλι ο τσακωμός και έπεσε και άλλος πυροβολισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία ο άνδρας που κρατούσε το όπλο έπεσε νεκρός. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση.    Ο συλληφθείς καταστηματάρχης μέχρι τώρα δηλώνει πάντως πως δεν τον χτύπησε. Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο συμβάν, οι λεπτομέρειες του οποίου θα γίνουν γνωστές σε λίγες ώρες...! Το θύμα  διέμενε στην περιοχή, πολύ κοντά στο συνεργείο αυτοκινήτων σε ένα μικρό παλιό σπίτι που θύμιζε παράγκα.

 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ