Ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, στο Περιστέρι παίζει η ΑΕΚ

Μέσα στο κλίμα πόλωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και της προειδοποίησης του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για διακοπή του πρωταθλήματος αν συνεχιστεί το τεταμένο κλίμα, διεξάγονται οι αναμετρήσεις της 22ης αγωνιστικής της Super League.

Το ντέρμπι του Ολυμπιακού Σταδίου το βράδυ της Κυριακής (2/2) ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ είναι αυτό που ξεχωρίζει, με τις δυο ομάδες να τίθενται στη συνέχεια αντιμέτωπες και για το θεσμό του Κυπέλλου.

Ο «Δικέφαλος» καλείται να διαχειριστεί σε αγωνιστικό επίπεδο την αναταραχή που προκλήθηκε στις τάξεις του μετά την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό, λόγω της πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Οι «πράσινοι», από την πλευρά τους, είναι φορμαρισμένοι και θα επιδιώξουν να το αποδείξουν και απέναντι στον «Δικέφαλο», για να πάρουν και ψυχολογία ενόψει των άλλων δύο αγώνων που θα ακολουθήσουν με τον πρωταθλητή για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Ο Άρης φιλοδοξεί να επιστρέψει στις επιτυχίες αντιμετωπίζοντας τον ουραγό Πανιώνιο στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ η ΑΕΚ, που επανένταξε τον Σέρχιο Αραούχο στο δυναμικό της, τρεις ημέρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί του Αστέρα Τρίπολης στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου, φιλοξενείται από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Το πρόγραμμα (Κυριακή 2/2):

Άρης – Πανιώνιος (15:00, NS1)
Αστέρας Τρίπολης – Παναιτωλικός (17:15, NS2)
Ατρόμητος – ΑΕΚ (17:15, ΕΡΤ)
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ (19:30, NS1)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ