Η Πάτρα τίμησε τον “Νουρέγιεφ” της – Από σήμερα το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι θα ονομάζεται “Κώστας Πετρόπουλος” – Δεκάδες αστέρες του μπάσκετ στην εκδήλωση ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Από σήμερα το κλειστό γυμναστήριο στο Κουκούλι θα ονομάζεται “Κώστας Πετρόπουλος” , καθώς η Πάτρα και η διοίκηση του ΠΕΑΚ , υπό τον πρόεδρο Νίκο Παπαδημάτο, τίμησαν τον μεγάλο αθλητή για την προσφορά τους στο μπάσκετ και τον αθλητισμό.

Για την σημερινή εκδήλωση δεκάδες αστέρες του μπάσκετ που έγραψαν ιστορία κατέφθασαν στην Πάτρα. Ο Γιαννάκης, ο Αλβέρτης, ο Φασούλας, ο Ιωαννίδης, ο Ιωάννου και δεκάδες άλλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν τον μεγάλο πατρινό αθλητή, τον “Νουρέγιεφ” του ελληνικού μπάσκετ.

Για τον μεγάλο αθλητή μίλησαν ο Πρόεδρος του ΠΕΑΚ Νίκος Παπαδημάτος, ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης. 

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση.

 

Γρήγορη πίτσα με πάστα ελιάς και 3 τυριά

Μαρία Κωνσταντάκη: «Κατάλαβα ότι δεν θέλω να κάνω παιδί, υπάρχει το μητρικό ένστικτο με το σκυλάκι μου»

Πώς θα καταλάβετε ότι έχει ξεκινήσει η περίοδος των δοντιών

Καύσωνας: Πώς επηρεάζει το πεπτικό και την άμυνα του οργανισμού

Ανακοίνωσε τον Στάικο η ΑΕΛ!

Ο Τραμπ επαναλαμβάνει ότι τα επιτόκια πρέπει να μειωθούν στο 1%

Μακρόν: Οι τελωνειακοί δασμοί εμποδίζουν την καταπολέμηση της φτώχειας

Κυριακή Γρίβα: Την Τετάρτη συνεχίζεται η δίκη για τη δολοφονία της