Τη Δευτέρα με τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες

 

Ξεκίνησαν οι αγροτικές κινητοποιήσεις στην Ηλεία με μπροστάρη την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ηλείας. Τα μέλη της το πρωί της Τετάρτης απέκλεισαν συμβολικά την εθνική οδό Πατρών – Πύργου στο ύψος του κόμβου Αγ. Γεωργίου στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Κυρίαρχο θέμα αυτή την περίοδο είναι η χαμηλή τιμή του ελαιολάδου, όπου ζητούν την εφαρμογή κατώτερης εγγυημένης τιμής για να διαφυλαχθεί το κόστος της παραγωγής που παραμένει υψηλό.

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΗ Θανάσης Βομπίρης αναφερόμενους στους αγρότες τόνισε πως δεν μπορούν να κάνουν την επανάστασή τους στο καφενείο του χωριού ή στον καναπέ τους και να μην βγαίνουν στον αγώνα.

Σημείωσε δε πως την ερχόμενη Δευτέρα οι αγρότες ανανεώνουν το ραντεβού τους στο ίδιο σημείο με τα τρακτέρ παραταγμένα.

Δείτε video:

 

 

Τη Δευτέρα με τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες

Πηγη: ilialive.gr 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της