Βρούτσης από Πάτρα: Δεν μπορεί να γίνει κάτι με τους συμβασιούχους εργαζόμενους του ΟΑΕΔ - Παράσταση διαμαρτυρίας μετά την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων - ΦΩΤΟ

 

Στην Πάτρα βρίσκεται από αργά το μεσημέρι της Παρασκευής ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, δίνοντας το παρών στο Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος, μετά από πρόσκληση που του έγινε.

Κάτω από τα γραφεία της Περιφέρειας έχουν συγκεντρωθεί οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι των κοινωφελή προγραμμάτων του ΟΑΕΔ  οι οποίοι όμως μέχρι ώρας δεν κατόρθωσαν να τον συναντήσουν και να του μιλήσουν για τα αιτήματα τους, προχωρώντας σε παράσταση διαμαρτυρίας.

Πάτρα: Το Δικαστήριο αποφάσισε για τους εργαζόμενους του Δήμου - Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα - Οι επόμενες κινήσεις

Πάντως, ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στους δημοσιογράφους για αυτό το θέμα τόνισε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι με τους εργαζόμενους αυτούς, είναι συμβασιούχοι και κατά συνέπεια από την στιγμή που η σύμβαση τους λήγει απολύονται. Μιλάμε για 512 εργαζόμενους που πλέον μετα και την απόφαση του δικαστηρίου βρίσκονται στον αέρα.

Ο κ. Βρούτσης δίνει το παρών στην τελετή υπογραφής του Σύμφωνου Συνεργασίας REBRAIN GREECE, μεταξύ του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση Ιωάννη και του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκη Νεκτάριου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 16:30, στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Ν.Ε.Ο. Πατρών-Αθηνών 32 & Αμερικής στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Θα ακολουθήσει ομιλία του Υπουργού Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Βρούτση Ιωάννη για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Εργασίας.

Διαβάστε επίσης