Πάτρα: Συγκέντρωση συνταξιούχων σήμερα - Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις

 

Έτοιμοι να ξαναβγούν στους δρόμους είναι οι συνταξιούχοι όλων των ταμείων της Πάτρας, ενάντια στο νέο ασφαλιστικό, το οποίο όπως καταγγέλλουν στοχεύει στην τελική οικονομική και ασφαλιστική τους εξόντωση.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

«Συνάδελφοι – Συναδέλφισσες, Συνταξιούχοι όλων των ταμείων πάρτε μέρος στην ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Γενάρη στις 10,30 π.μ. στο Ε.Κ.Π., Κολοκοτρώνη 20 πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Όλγας) για να ενημερωθούμε για τον νέο νόμο (ένα ακόμα αντιασφαλιστικό, αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που η κυβέρνηση φέρνει για ψήφιση στη βουλή.

– Τι προβλέπει για τα ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ.
– Την 13 η -14 η ΣΥΝΤΑΞΗ.
– Ποιες είναι οι ΑΥΞΗΣΕΙΣ που κάθε μέρα προπαγανδίζουν στελέχη της κυβέρνησης, και αναπαράγουν παπαγαλάκια και εργατολόγοι, στα τηλεοπτικά κανάλια, και στα άλλα Μ.Μ.Ε.
– Ποιες οι συνέπειες, τι σημαίνει για εμάς, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας.

Να πούμε την γνώμη μας και να αποφασίσουμε την ακόμα δυσκολότερη κατάσταση που προβλέπει. Με την κατάργηση του όποιου κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης απόμεινε και την παραπέρα ιδιωτικοποίησή της, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις συντάξεις, την υγεία, τις άλλες παροχές κ.λπ., που δικαιούμαστε, γιατί δουλέψαμε σκληρά, τα έχουμε πληρωμένα.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31 Γενάρη στις 10,30 το πρωί στο Ε.Κ.Π.»

Διαβάστε επίσης