Η Κατερίνα Σολωμού κοντά στους εμπόρους ΦΩΤΟ

 

Στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών βρέθηκε η Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων και υποψήφια βουλευτής Αχαϊας του ΚΙΝΑΛ, Κατερίνα Σολωμού. 

Σε σχετική ανάρτησή της η αεικίνητη γιατρός αναφέρει:

Ο Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας είναι άρρηκτα συνυφασμένος με την ίδια την πόλη και την ιστορία της από τον 19ο αιώνα έως σήμερα.

Οι έμποροι διαδραματίζουν διαχρονικά σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση της πόλης και στη διεκδίκηση υποδομών που αλλάζουν τη μοίρα της περιοχής μας, ενώ ήταν και παραμένουν πάντα παρόντες στο δημόσιο διάλογο, για τα μικρά και τα μεγάλα θέματα της πόλης με τεκμηριωμένη άποψη και θέση.

Θέλω να συγχαρώ τον Εμπορικό Σύλλογο της Πάτρας, τον Πρόεδρο και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την πολυσχιδή δράση τους η οποία αφορά όχι μόνο τα μέλη του Συλλόγου και την προάσπιση των δικαίων τους, αλλά και την πόλη ολόκληρη και το πώς θέλουμε να τη δούμε στο μέλλον.

Εύχομαι η χρονιά που έρχεται να είναι παραγωγική για όλους και να οδηγήσει στις αναγκαίες συνθέσεις που έχει ανάγκη τόσο ο κλάδος του εμπορίου ο οποίος είναι η ραχοκοκαλιά της οικονομίας, όσο και η πόλη μας που μας θέλει όλους παρόντες και ενεργούς, με διάθεση συνεργασίας και με συναινέσεις για να καταφέρουμε κάποια στιγμή να κοιτάξουμε μπροστά με αισιοδοξία.

Διαβάστε επίσης