Κοινές δηλώσεις Ταραμπανκό και Λάγιου μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους - ΒΙΝΤΕΟ

«Η ανάγκη να κάνω ένα παιδί θα μου δημιουργηθεί όταν βρω την κατάλληλη σύντροφο»

Πριν λίγες μέρες, οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από βραδινή έξοδο είδαν τον φως της δημοσιότητας. Τότε η Κάτια Ταραμπανκό σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε παραδεχθεί πως είχε χωρίσει από τον Γιάννη, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου στον τελικό του Greece’s Next Top Model και βρίσκεται σε νέα σχέση.

Η νικήτρια του διαγωνισμού μόδας του Star Channel και συγγραφέας Γιώργος Λάγιος προχώρησαν στις πρώτες τους κοινές δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Το βράδυ της Δευτέρας ο συγγραφέας παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;», στο Μέγαρο Μουσικής.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1 παρευρέθηκε στην εκδήλωση και το ζευγάρι έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις.

Ο Γιώργος Λάγιος αναφερόμενος στο βιβλίο του, εξομολογήθηκε εάν θα ήθελε να γίνει πατέρας: «Η ανάγκη να κάνω ένα παιδί θα μου δημιουργηθεί όταν βρώ την κατάλληλη σύντροφο» είπε και πρόσθεσε: «Η Κάτια δεν είναι έτοιμη τώρα να γίνει μητέρα, πρέπει να το αποφασίσουμε συνειδητά και όχι να γίνει από ατύχημα».

Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λάγιος όταν είδε την κοινή φωτογράφηση της Κάτιας Ταραμπανκό με τον πρώην σύντροφό της στον τελικό του GNTΜ; «Κάθε άνθρωπος έχει ένα παρελθόν και καλό είναι να μην το σβήνει από τη ζωή του επειδή προχωράει. Όταν είδα το επεισόδιο με το μονόπετρο δεν ένιωσα ότι γίνεται κάτι λάθος ή ζήλεια. Όλοι μας έχουμε ένα παρελθόν. Γιατί να το αποποιηθούμε»;