Κοινές δηλώσεις Ταραμπανκό και Λάγιου μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους – ΒΙΝΤΕΟ

29/01/2020 | 21:14

Πριν λίγες μέρες, οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες από βραδινή έξοδο είδαν τον φως της δημοσιότητας. Τότε η Κάτια Ταραμπανκό σε τηλεοπτική της συνέντευξη είχε παραδεχθεί πως είχε χωρίσει από τον Γιάννη, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου στον τελικό του Greece’s Next Top Model και βρίσκεται σε νέα σχέση.

Η νικήτρια του διαγωνισμού μόδας του Star Channel και συγγραφέας Γιώργος Λάγιος προχώρησαν στις πρώτες τους κοινές δηλώσεις μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

Το βράδυ της Δευτέρας ο συγγραφέας παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;», στο Μέγαρο Μουσικής.

Η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» του Ant1 παρευρέθηκε στην εκδήλωση και το ζευγάρι έκανε τις πρώτες τους δηλώσεις.

Ο Γιώργος Λάγιος αναφερόμενος στο βιβλίο του, εξομολογήθηκε εάν θα ήθελε να γίνει πατέρας: «Η ανάγκη να κάνω ένα παιδί θα μου δημιουργηθεί όταν βρώ την κατάλληλη σύντροφο» είπε και πρόσθεσε: «Η Κάτια δεν είναι έτοιμη τώρα να γίνει μητέρα, πρέπει να το αποφασίσουμε συνειδητά και όχι να γίνει από ατύχημα».

Πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λάγιος όταν είδε την κοινή φωτογράφηση της Κάτιας Ταραμπανκό με τον πρώην σύντροφό της στον τελικό του GNTΜ; «Κάθε άνθρωπος έχει ένα παρελθόν και καλό είναι να μην το σβήνει από τη ζωή του επειδή προχωράει. Όταν είδα το επεισόδιο με το μονόπετρο δεν ένιωσα ότι γίνεται κάτι λάθος ή ζήλεια. Όλοι μας έχουμε ένα παρελθόν. Γιατί να το αποποιηθούμε»;

Πάτρα: Στη φυλακή οι δύο από τους τρεις “νταήδες” των πεζόδρομων – Είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους πολίτες

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

Aποκλειστικό: Με δράση και καταγωγή από την Αχαΐα ο «Έλληνας Εσκομπάρ» της κοκαΐνης

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου