Ασημίνα από GNTM: Το "καρφί" της για την Ιωάννα Τούνη

Η Ασημίνα Χαρίτου, η οποία συζητήθηκε περισσότερο από πολλές παίκτριες του φετινού κύκλου του GNTM παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life και απάντησε στο αν είναι ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της Ιωάννας Τούνη, Νώντα Παπαντωνίου. Επίσης, αναφέρθηκε στο «εμπάργκο» που της έχουν κηρύξει πολλές εκπομπές, στη συνεργασία που θα είχε με τους «Ράδιο Αρβύλα» και τον Λάκη Λαζόπουλο και ξεκαθάρισε πως παρότι δεν μετάνιωσε που μπήκε στο GNTM, δεν θα το ξανάκανε.

Ισχύει ότι είστε ζευγάρι με τον Νώντα Παπαντωνίου;

Μα είναι δυνατόν; Από όλους τους μαϊντανούς αυτόν βρήκαν να μου χρεώσουν; Νομίζω πως εγώ δεν είμαι influencer με πλαστικές στη μύτη, που βγάζει φωτογραφίες σε μνημεία του Ολοκαυτώματος για να μου αξίζει ένας τέτοιος άνθρωπος δίπλα μου.

Ποιος είναι ο ιδανικός για εσένα;

Ιδανικός για εμένα είναι ένας άνθρωπος που με κάνει να θέλω καλύτερη κάθε μέρα.

Θέλεις να κάνεις οικογένεια και παιδιά;

Ναι, αλλά είναι τεράστια ευθύνη. Οπότε, προς το παρόν, δεν το σκέφτομαι.

Γιατί μπήκες στο GNTM;

Μπήκα γιατί ήξερα πως, για να μου δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσω μία πλατφόρμα και να κυνηγήσω το όνειρό μου, θα έπρεπε να θυσιάσω κάποια πράγματα. To GMTM είναι ένα σκληρό ριάλιτι, στο οποίο θυσίασα ένα μέρος του εαυτού μου για να πετύχω τον στόχο μου.

Έχεις κρατήσει επαφές με κάποια από τα κορίτσια του παιχνιδιού;

Ναι. Στο παιχνίδι αυτό τελικά απέκτησα φίλες, αν και δεν το περίμενα πριν μπω. Με την Κάτια, την Άννα, τη Σουζάνα, και την Κωνσταντίνα κάνουμε πολύ παρέα.

Θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια θέση σου δημόσια;

Ναι. Αν δεν το ξέρετε, οι περισσότερες μεσημεριανές εκπομπές προσπαθούν να με φιμώσουν. Άλλωστε, όπως μου έγραψε και ο Παπανώτας σε προσωπικό μήνυμα, «καλή επιστροφή στην αφάνεια». Και αυτό γιατί υπερασπίστηκα τα δικαιώματα των συνανθρώπων μου και γιατί δεν αντέχω τους τραμπουκισμούς. Πιστεύουν ότι, επειδή δεν με δείχνουν, θα με φιμώσουν και θα με στεναχωρήσουν. Και ότι θα μετανιώσω για ότι είπα. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ξυπνάω το πρωί, πίνω το καφεδάκι μου και γελάω τόσο πολύ μαζί τους και με το πόσο με φοβούνται. Αισθάνονται την ανάγκη να μιλούν για το «My Style Rocks» τόσες ώρες αλλά αν πω εγώ κάτι, πρέπει να κρυφτούν σαν τις στρουθοκάμηλους μην τυχόν και το μεταδώσουν. Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και προσπαθούν να τα κρύψουν. Εμένα, όμως, δεν μπορεί κανείς να με φιμώσει.

Θα ξαναέμπαινες σε ένα τέτοιο παιχνίδι;

Δεν θα ξαναέμπαινα, όχι. Αν μετάνιωσα που μπήκα; Όχι.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο σου όνειρο;

Εννοείς εκτός από τα κλασικά τύπου ευτυχία και υγεία, γιατί τα θεωρούμε όλα δεδομένα και δεν πρέπει. Το μεγαλύτερό μου όνειρο είναι να συνεργαστώ με κάποιους όπως οι «Ράδιο Αρβύλα» και ο Λάκης Λαζόπουλος. Να μάθω από ανθρώπους που η πορεία τους συνδύασε το να κάνουν τον κόσμο χαρούμενο και λίγο καλύτερο. Αυτό θα ήταν ιδανικό.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ