Μπουρδούμης για Δροσάκη: Είναι η γυναίκα της ζωής μου - Τι είπε για το ενδεχόμενο γάμου

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ

Για την προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Λένα Δροσάκη μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον ALPHA και την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού.

«Είναι άλλα αυτά που θέλεις από τη ζωή σου στα 43. Βρήκα τον άνθρωπό μου, δόξα τω Θεώ ορκίζομαι. Μερικά πράγματα έρχονται και σε βρίσκουν στη ζωή σου. Κάποιες φορές τα πιέζεις, κάποιες φορές τα υπεραναλύεις, κάποιες φορές δεν τα βλέπεις. Έρχεται όμως η στιγμή που το αναγνωρίζεις και το αναγνωρίζει και ο άλλος και προχωράς. Για μένα το σημαντικό είναι ότι αυτή η διαδρομή με έφερε εδώ είτε στη δουλειά μου είτε στη ζωή μου», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

Μάλιστα, κληθείς να σχολιάσει την ερωτική του εξομολόγηση μέσω του instagram στη Λένα Δροσάκη απάντησε: «Δύσκολα θα εκφραστώ δημόσια. Τα πράγματα είναι πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να θαυμάζεις τον άνθρωπό σου. Για μένα είναι μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της, την θαύμαζα και πριν σαν ηθοποιό και τώρα τη θαυμάζω και σαν άνθρωπο...».

«Δεν γνωριζόμασταν πριν, την είχα δει σε μια παράσταση, την είχα χαιρετήσει αλλά τότε δε μου είχε δώσει καμία σημασία… Μακάρι να συνεργαστούμε στο μέλλον... Είναι η γυναίκα της ζωής μου. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Μακάρι να παίξουμε μαζί...Είμαστε μαζί ένα χρόνο και κάτι, και μου βγήκε πολύ αυθόρμητα», πρόσθεσε.

Ο Κώστας Τσουρός ρωτούσε επίμονα τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη αν έχει κάνει πρόταση γάμου και εκείνος απάντησε: «Πολλά ρωτάς. Είπαμε. Εκφραστήκαμε, γράψαμε ποιήματα…μέχρι εκεί. Πολλά ρωτάς...».

Διαβάστε επίσης