Η πρώτη αντίδραση του ζεύγους Σχοινά – Γαρμπή μετά την ληστεία στο σπίτι τους

Σοκαρισμένοι παραμένουν ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμπή έπειτα από τη ληστεία στο σπίτι τους στη Νέα Ερυθραία τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον γνωστό τραγουδιστή, όμως τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του θα θέλησαν να κάνουν κάποια δήλωση.

«Ξέρω ότι μας αγαπάτε, είμαστε σοκαρισμένοι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία δήλωση. Δόξα το Θεό είμαστε καλά», φέρεται να είπε ο Διονύσης Σχοινάς.

«Aν δεν ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα»

Συγκλονιστικά στοιχεία είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τη ληστεία στο σπίτι του Διονύση Σχοινά και της Καίτης Γαρμπής.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, τέσσερις κουκουλοφόροι έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του ζεύγους λίγο πριν από τις 6 το πρωί, γνωρίζοντας την ώρα που θα επέστρεφε η Καίτη Γαρμπή από το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται.

Με την απειλή όπλου, κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες αιφνιδίασαν την Καίτη Γαρμπή, αναγκάζοντας να ανοίξει την πόρτα του σπιτιού, όπου κοιμόταν ο σύζυγός της.

Ο Διονύσης Σχοινάς ακούγοντας τη φασαρία μετέβη στο σαλόνι, όπου είδε τους κουκουλοφόρους.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι δράστες έδεσαν τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος φέρεται να κατέθεσε στην αστυνομία ότι τον απείλησαν, λέγοντάς του «αν δεν ανοίξεις το χρηματοκιβώτιο θα σου φυτέψουμε μια σφαίρα».

Οι δράστες απέσπασαν μικρό χρηματικό ποσό και εν συνεχεία τράπηκαν σε φυγή.

Οι αρχές ερευνούν αν κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν την έφοδο των ληστών.

Διαβάστε επίσης