Θλίψη στο Θέρμο: "Έσβησε" ξαφνικά στα 38 του χρόνια ο αστυνομικός Χρήστος Τσίγκας

Στη θλίψη έχει βυθιστεί το Θέρμο μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του 38χρονου αστυνομικού Χρήστου Τσίγκα, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων/Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι “ο άτυχος συνάδελφος επί σειρά ετών επέδειξε άρτιο επαγγελματισμό και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο, καθώς το έργο που προσέφερε για την προστασία των ανήλικων παιδιών αποτελεί λειτούργημα”.

Η κηδεία του, όπως αναφέρει το agriniopress, έγινε σήμερα, Σάββατο 25 Ιανουαρίου από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Θέρμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών:

Καλό ταξίδι Χρήστο…

«Έφυγε» αιφνιδίως τα ξημερώματα της 23 Ιανουαρίου 2020, ο συνάδελφος Ανθυπαστυνόμος Τσίγκας Χρήστος, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων/Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ο άτυχος συνάδελφος επί σειρά ετών επέδειξε άρτιο επαγγελματισμό και το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο, καθώς το έργο που προσέφερε για την προστασία των ανήλικων παιδιών αποτελεί λειτούργημα.

Στην οικογένεια του συναδέλφου μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Διαβάστε επίσης